FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mihai Roman rămîne realist: "Nu sînt pregătit să fiu titular la Steaua!" » Jucătorul său preferat e în Ghencea: "Visez să-mi dea pase de gol!"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 decembrie 2014 18:49

Noua achiziţie a Stelei, atacantul Mihai Roman de la Pandurii, 22 de ani, a rămas cu picioarele pe pămînt după ce s-a înţeles cu roş-albaştrii (Detalii AICI!) şi a recunoscut că unul dintre fotbaliştii săi preferaţi este Lucian Sînmărtean, care speră să-l ajute să marcheze cît mai mult.

"E îmbucurător, e bine că sînt în vizorul Stelei, mă bucur foarte mult. Nu ştiu dacă sînt pregătit să fiu titular la Steaua, dar cu muncă şi seriozitate cred că pot face faţă cît de curînd.

Preferatul meu e Lucian Sînmărtean, îmi place mult, mi-aş dori să joc cu el, să-l am în spatele meu să-mi dea pase de gol. E magic, ăsta e cuvîntul!", a declarat Roman la Digisport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
geo82
geo82  •  19 Decembrie 2014, 15:14

la care steaua vrea sa joace si asta ? :))))

grid
grid  •  18 Decembrie 2014, 23:46
Postat de thebluestlion pe 18 Decembrie 2014, 18:57

Malaul asta de oltean o sa faca treaba! E ultimul produs al FC U Craiova :( Are viteza, are tehnica, e cat un munte si singurul dezavantaj e faptul ca pare un copil cu mult bun simt. Bafta!

De ce bunul simț ar fi un dezavantaj?! A.u contraire...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Decembrie 2014, 21:46

nu e pregatit sa fie titular la steaua ? pai, rezerve are cu duiumul..))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează