FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Petre Grigoraş dezvăluie atuurile noii achiziţii din Ghencea: "Steaua a pus mîna pe un jucător de mare viitor!"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 decembrie 2014 20:46

Petre Grigoraş, fostul antrenor al Pandurilor Tg. Jiu, a vorbit despre noua achiziţie a Stelei, Mihai Roman, şi a dezvăluit ce calităţi are atacantul care a înscris 8 goluri în acest sezon.

"Am avut o discuţie cu Mihai Roman. Era convins că ar mai avea nevoie de jocuri. Eu am avut încredere în el, ştie ce-l aşteaptă la Steaua. E posibil să reuşească, dar nu ştiu dacă foarte repede. Depinde de cum va fi primit, cum se va adapta stilului de viaţă, presiunii.

Una e să joci la Steaua, alta la o echipă mică, unde e mai multă răbdare. E destul de tînăr. Are o tehnică pe care nu ştiu dacă o are vreun atacant în Liga 1, e inteligent, are viteză bună la gabaritul lui, simţul porţii, lovitură de cap, dar are multe de învăţat ca aşezare, forţă.

Nimeni nu poate garanta că se va adapta în secunda 1, dar dacă se va realiza transferul Steaua pune mîna pe încă un jucător de mare viitor", a declarat Grigoraş la Digisport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (64)
pbogdan
pbogdan  •  19 Decembrie 2014, 08:58

"atuurile noii achiziţii din Ghencea" "dar dacă se va realiza "

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Decembrie 2014, 06:40
Postat de inginerul. pe 18 Decembrie 2014, 23:45

Mosule, astia 2 sunt obraznici, trebuie sa scoti ''arsenalul'' la ei !

..)) craciunitele.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  19 Decembrie 2014, 03:19

e toplantâ ... in fine ... saptamana trecuta in fata pupitrului ... m-am nimerit cu ionut larie ... avea masa in fata pupitrului ! s-a facut pardaf pana dimineata ... era funny !

Vezi toate comentariile (64)
Comentează