FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Îşi pierde Costel Gâlcă postul? Unul dintre preferaţii lui Gigi Becali e liber: ”Steaua? Decît să stau acasă, mai bine antrenez în Ghencea”

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 decembrie 2014 19:50

Costel Gâlcă are emoţii mari în privinţa postului său în această iarnă, după ce Steaua a ratat calificarea în primăvara europeană a Europa League. Gigi Becali l-ar putea schimba pe tehnicianul de 42 de ani, mai ales că înlocuitorul ar putea fi unul dintre antrenorii săi preferaţi.
Dan Petrescu e liber de contract după despărţirea de Al Arabi şi nu exclude o revenire în Ghencea, de data aceasta ca antrenor.”Aştept să văd dacă mă vrea cineva, dacă nu stăm acasă, ce să facem. Nu mai vreau să mă grăbesc să iau o decizie, vreau să analizez înainte. Cred că mai am multe de spus în fotbal ca antrenor. Dacă oferta e bună şi clubul e bun normal că voi accepta. Steaua?

Nu trebuie să zici nu la nici o ofertă. Decît să stau acasă, mai bine antrenez în România. Nu o să spun niciodată niciodată, pentru că au fost mulţi care au spus că nu se întorc în România şi într-o lună erau în Liga 1. Îmi doresc să fiu sănătos eu şi familia mea şi în rost la cît mai multe rezultate bune. Nu cred că un antrenor german ar fi fost soluţia cea mai bună“, a spus Dan Petrescu la DigiSport. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (104)
microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  20 Decembrie 2014, 17:17

E CLAR: DAN PETRESCU REFUZA POLITICOS STEAUA!

inexistentus
inexistentus  •  20 Decembrie 2014, 09:39

Sau poate se duce la noua Steaua CSA... desigur inexistentus viitorus

inexistentus
inexistentus  •  20 Decembrie 2014, 09:38

Sau poate se duce la noua Steaua CSA... desigur inexistentus viitorus

Vezi toate comentariile (104)
Comentează