FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dezvăluiri incredibile de la Dinamo: "Un conducător îmi spunea pe cine să bag în teren!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 decembrie 2014 23:31

Gigi Mulţescu, fostul antrenor al Petrolului şi al lui Dinamo, a dezvăluit motivele pentru care a părăsit gruparea din ”Ştefan cel Mare” în 2013, acuzîndu-i dur pe şefii echipei.
"Anul trecut, la Dinamo a fost o nebunie. Am făcut şi trialuri pentru echipa a doua, iar unii dintre acei jucatori au ajuns la prima echipă. Greşeala mea, că am venit la Dinamo în acea situaţie incertă. Dar era Dinamo, mi s-a promis un proiect pe doi ani de zile, nu puteam să refuz!

Unii au încercat să sugereze ce jucători să bag, cum să fac tactică, dar nici nu era de discutat. Poate am multe defecte, dar verticalitate şi personalitate am. Ăsta a şi fost unul dintre motivele pentru care am plecat. Cînd un conducător spune: «Jucătorii ăştia i-am adus şi trebuie să joace»... Eu am spus nu, joacă cine trebuie să joace", a povestit Gigi Mulţescu la Dolce Sport.

Tehnicianul a explicat de ce nu a cîştigat niciodată un titlu: "Pentru că nu am avut echipe care să se lupte la titlu. Am antrenat pe Dinamo numai în suferinţă. Am fost aproape cu Sportul, dar nu am avut culise. Nu vedeţi cum se cîştigă campionatul la noi? Dacă nu ai spate...".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (127)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Decembrie 2014, 01:13
Postat de andrei.33 pe 20 Decembrie 2014, 08:24

Care e ala? 30.000 comenturi?

in sensul asta am peste 80 de mii. altul era scopul, unul pe care cei ca tine sunt incapabili sa il priceapa.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Decembrie 2014, 01:12
Postat de alekzander pe 20 Decembrie 2014, 08:58

Daca vreti ca la Dinamo sa se mai joace fotbal (sau cel putin in liga 1), Negoita trebuie sa scoata echipa din insolventa si sa plece imediat.

eu cred ca ar trebui sa iti stergi tu contul : tocmai ai dovedit ca esti o clona stupida. te banuiam de mult. acum am certitudinea.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Decembrie 2014, 01:11

in final : FORZA DINAMO, nea Gigi..)

Vezi toate comentariile (127)
Comentează