FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviştii îl trimit pe Ianis Hagi la Steaua: "Noi îl avem pe Patrick!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 20 decembrie 2014 18:13

Ianis Hagi şi Patrick Petre sînt doi dintre cei mai talentaţi puşti pe care îi are România. Cei doi s-ar putea duela în viitor într-un Steaua - Dinamo. 

Giani Kiriţă nu crede că Ianis ar trebui adus la Dinamo, fiul lui Hagi fiind stelist declarat, şi că cel mai bine e ca fosta sa echipă să aibă grijă pentru a-l creşte pe Patrick Petre.

" Ianis Hagi este pentru Steaua, Patrick e pentru Dinamo, să rămînă lucrurile aşa. Patrick mai trebuie călit puţin, să înveţe ce înseamnă agresivitate pozitivă, că nu merge numai cu tehnica.

Astăzi (n.r. în jocul caritabil dintre legendele lui Dinamo şi suporteri) l-am controlat un pic la glezne, dar nu i-am făcut mare lucru. E un fotbalist foarte talentat, să-l lăsăm să crească frumos", a spus Giani Kiriţă la ProTV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (101)
costeltudor
costeltudor  •  21 Decembrie 2014, 11:34

Dle.Argaseala nu ratati printisorul el va scoate din cacat.

borat101
borat101  •  21 Decembrie 2014, 05:34

Gata sa inceput deja Propaganda/Campania pentru copii din generatia lui Hagi si Fl. Petre? Gata se trag sforile deja? Sa ajunga la echipe din Vestul Europei cel putin din mijlocul clasamentelor si dupa mai vorbim. In Romania fotbalul este trucat, si cand ajunge sa joace contra unor echipe din OCCIDENT se loveste ca nuca de perete, habar nu au ce gabarit de avioane supersonice trec pe langa ei... dupa care se miorcaie prin ziare ca sunt obositi.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Decembrie 2014, 03:24
Postat de samertx pe 21 Decembrie 2014, 00:11

Metre, aștept dovezi. Când și unde mă cred eu plin de spirit? Poate când m-au pus în cristelniță. 2? ” ;nu prea stii cand sa te opresti,iar asupra acestui aspect ti-am mai atras atentia.Cel putin in raport cu mine daca ti le rezolvi,putem comunica in continuare,daca nu,nu-i bai,putem sa ne si ocolim. ” Nene, cred că mă depășește părerea ta despre mine, cu toate că poate ai conversat cu altcineva într-un anumit moment. E treaba ta și eu o s-o respect. Toate cele bune!

.))))))))

Vezi toate comentariile (101)
Comentează