FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nicolae Dică a stabilit care a fost cel mai frumos şi cel mai urît moment al anului

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 21 decembrie 2014 15:41

Antrenorul secund al Stelei, Nicolae Dică, a dezvăluit care a fost cel mai frumos, dar şi cel mai nefericit moment din acest an.
"Cel mai frumos moment este golul cu Universitatea Cluj, în minutul 92, cînd am reuşit să ne salvăm de la retrogradare cu Viitorul Constanţa. Iar momentul neplăcut clar este de la Steaua, cel cu Ludogoreţ, cînd nu am reuşit să ne calificăm în grupele UEFA Champions League", a povestit Dică pentru Digisport.

Dică a jucat la Steaua între anii 2003-2008 şi în sezonul 2010-2011, timp în care a reuşit să marcheze de 68 de goluri în toate competiţiile.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
edy91
edy91  •  21 Decembrie 2014, 16:32

Dica are 34-35 de ani. Eu cred ca poate fi reactivat oricand, in conditiile in care si fara antrenament cred ca e mai bun ca ametitii aia de Chipciu si Tanase. :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează