GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  STEAUA

FOTO Lukasz Szukala s-a bucurat alături de fani după trofeul pentru cel mai bun străin din Liga 1 » Prezentări de gală pe facebook şi pentru ceilalţi laureaţi :D

Articol de GSP - Publicat luni, 22 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 decembrie 2014 16:32

Lukasz Szukala a primit trofeul pentru cel mai bun străin din Liga 1 în ancheta Gazetei Sporturilor. Fundaşul polonez al Stelei a împărtăşit momentul şi cu prietenii de pe Facebook. 

Într-un mod original, Lukasz a făcut prezentările pentru toate cele 4 premii oferite de Gazeta Sporturilor, folosind tot felul de simboluri.

Pentru Lucian Sînmărtean a folosit un joben de magician şi o minge, pentru Mircea Lucescu o coroană, iar pentru Simona Halep mingea de tenis.

Interviul complet cu fundaşul Stelei poate fi citit în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor, dar şi pe platforma Gazeta Digitală.

Citeşte şi: Tolontan, despre victoria lui Szukala: "Primeşte premiul pentru că a îndeplinit o misiune imposibilă"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
cristid.
cristid.  •  22 Decembrie 2014, 18:20

Intamplarea face Szukala sa locuiasca la Orhideea Gardens, chiar unde lucrez (cartier Grozavesti). Nu l-am vazut vreodata sa vina mai tarziu din oras de ora 11-12 noaptea (cum stim ca fac Dodel, M. Costea si alte talente murite sperante). Atunci cand esti un atlet serios si te pregatesti cum trebuie, fotbalul te premiaza. Felicitari sincere, Lukasz Szukala !

sakamoto
sakamoto  •  22 Decembrie 2014, 17:54

Lukasz Szukala, un OM cu bun simt, un exemplu de urmat. Felicitari, Sarbatori fericite si un An Nou fericit, Lukasz!

khal_37
khal_37  •  22 Decembrie 2014, 16:33

Felicitari Lukasz!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează