SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep, declaraţii tari înainte de meciul cu Ekaterina Makarova: "Trebuie să-mi impun jocul, să fiu agresivă!"

Ekaterina Makarova FOTO: Reuters
Ekaterina Makarova FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 25 ianuarie 2015 18:16

Simona Halep e gata de meciul cu Ekaterina Makarova din sferturile de finală de la Australian Open. Numărul 3 WTA o cunoaşte foarte bine pe sportiva din Rusia. 

"O ştiu pe Makarova. Am jucat de cîteva ori împotriva ei. Serveşte destul de bine, se mişcă bine, joacă agresiv, dar şi eu am şansa mea şi cred în ea în turul următor. Trebuie să îmi impun jocul, să fiu agresivă şi să servesc bine, ca astăzi.

Am avut meciuri bune în prima săptămînă şi sînt foarte bucuroasă că voi juca şi în a doua, ca anul trecut.

Aici am început să joc cel mai bun tenis al meu, la nivel de Grand Slam. Înseamnă mult pentru mine. Am mai multă încredere acum, înaintea sferturilor de finală", a spus Halep pentru ausopen.com.

Simona Halep va juca împotriva rusoaicei Ekaterina Makarova marţi, 27 ianuarie, la o oră ce va fi stabilită ulterior.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
plischi
plischi  •  26 Ianuarie 2015, 07:21
Postat de adi84. pe 25 Ianuarie 2015, 21:06

Deci Simona trebuie sa-si impuna sa o impiedice pe Makarova pentru ca ea sa-si impuna jocul ei. Dar daca Makarova isi va impune prima sa o impiedicice pe Simona sa isi impuna jocul si isi va impune ea jocul prima, Simona nu va mai reusi sa-si impuna jocul si nici nu va mai reusi sa o impiedice pe Makarova sasi impuna jocul. Eu sper ca Simona sa-si impuna jocul pentru a nu o lasa pe makarova sa-si impuna ce si-a impus pentru a o impiedica pe Simona sa-si impuna jocul.

a fost atat de greu de inteles?

plischi
plischi  •  26 Ianuarie 2015, 07:20
Postat de mplttev pe 25 Ianuarie 2015, 21:24

Adică să-și impună neimpunerea rusoaicei mai repede decât nerusoaica să încerce să-și impună ca halep să nu-și impună jocul ei. Am înțeles ce vrei să spui.

ma scuzati pentru ca m-am exprimat un pic mai complicat...

plischi
plischi  •  26 Ianuarie 2015, 07:17
Postat de adi84. pe 25 Ianuarie 2015, 20:52

Cu Makarova o sa fie mai usor decat cu belgianca.

ori glumesti, ori ai spus-o ca s-o incurajezi. makarova este o clasa peste belgianca. o va invinge daca va juca asa cum a facut-o ieri;

Vezi toate comentariile (15)
Comentează