FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Nici n-a venit bine şi deja se vorbeşte despre plecarea sa: "Tamaş nu o să transpire mult în România! Nici nu se compară cu Lukasz Szukala"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 25 ianuarie 2015 22:03

Impresarul lui Gabi Tamaş, Florin Manea, e de părere că jucătorul său este mult mai bun decît Lukasz Szukala, cel pe care are misiunea de a-l înlocui la Steaua. 

“Veţi vedea ce diferenţă va fi între Tamaş şi restul fundaşilor români. Va demonstra pe teren experienţa acumulată în Anglia.

Asta ne este valoarea şi trebuie să ne acceptăm locul actual în Europa. Hagi e singurul care se zbate să facă ceva. Credeţi că se compară Tamaş cu Cadu sau cu Szukala? Cu tot respectul pentru aceşti jucători, dar Gabi a jucat la Galatasaray, a jucat în Premier League.

La ora asta e apt din punct de vedere medical şi poate debuta fără probleme la Steaua.

La cum îl ştiu, nu cred că el va apuca să transpire în România. O să vedeţi ce diferenţă va face. E un jucător cu personalitate şi nu-l impresionează ameninţările nimănui", a spus Florin Manea la Sport Total FM.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
chronic
chronic  •  26 Ianuarie 2015, 08:40

jurnalist prastie. ala nu a zis ca pleaca... a zis ca nu o sa aiba probleme cu adversarii....ar fi fost culmea ca d-abia sa vii la o echipa si sa zici ca pleci

plischi
plischi  •  26 Ianuarie 2015, 07:09

florin manea asta e tatal lui tamas, fiindca niciun parinte nu poate vorbi atat de SUPERLATIV despre o persoana pe care toata lumea o stie un pic invers decat el?! si el il stie ca noi, dar daca un parinte nu-si poate lauda fiul, cine s-o faca?!

thebluestlion
thebluestlion  •  26 Ianuarie 2015, 02:25

A mai venit, a varsat prin scari de bloc, s-a ales cu dosar penal si a plecat...fotbal nu a jucat! Era bun polonezul, fotbalist, nu gluma!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează