INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

VIDEO Imagini memorabile cu doi fotbalişti români! Şi-au pus antrenorul să se dea peste cap :D

Articol de - Publicat luni, 26 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 26 ianuarie 2015 18:09

Cantonamentele de iarnă sînt savurate din plin de fotbalişti, cu toate că reprezintă o perioadă dificilă, în care aceştia trebuie să-şi pună la punct condiţia fizică şi relaţiile de joc.

Site-ul oficial al clubului Dinamo Kiev a recuperat imagini de arhivă de acum fix 10 ani, ianuarie 2005, în care fotbaliştii lui Joszef Sabo şi Anatoli Demianenko se pregăteau în Emiratele Arabe Unite.

Doi dintre eroii montajului, care cuprinde nume cunoscute, precum Kleber, Şovkovski, Şaţkih, Maris Verpakovskis ori Milevski, aflat la primul cantonament, sînt doi români: Florin Cernat şi Cristian Irimia.

Dacă ultimul n-a apucat să joace foarte mult la clubul din capitala Ucrainei, gălăţeanul este numit "liderul liniei de mijloc" şi înfrumuseţează antrenamentul cu un moment inedit.

Cîştigă un pariu cu antrenorul Demianenko, fost internaţional sovietic (80 de meciuri pentru URSS, 6 goluri) şi îl obligă pe acesta să facă zece tumbe! La momentul reportajului, Demianenko avea 45 de ani. Şi 12 ani de cînd se retrăsese din fotbal. :)

Vezi mai sus imaginile. Momentul în care Demianenko se dă peste cap, după un pariu cu Florin Cernat, este la minutul 1:34!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 Ianuarie 2015, 18:18

....da...memorabil...curat memorabil...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează