FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Răsturnare de situaţie » Valeriu Argăseală: "Nu mai e de actualitate"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 27 ianuarie 2015 14:22

Steaua a fost la un pas să mai transfere un alt dinamovist în această iarnă, după ce l-a luat pe Gabi Tamaş. 

Atacantul George Ţucudean a confirmat zilele trecute că va veni sub formă de împrumut în Ghencea"O să vin împrumut pînă în vară la Steaua. Zilele următoare voi ajunge la Bucureşti. Azi (n.r. pe 20 ianuarie) trebuie să se decidă cluburile asupra opţiunii de cumpărare".

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a dezvăluit astăzi că transferul lui Ţucudean nu mai reprezintă interes pentru formaţia roş-albastră atît timp cît Claudiu Keşeru n-a părăsit echipa.

"Venirea lui George Ţucudean nu mai e de actualitate, mai ales că nici Claudiu Keşeru n-a plecat de la Steaua şi nu mai avem de ce să-l luăm", a spus Argăseală la Dolcesport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
submarina
submarina  •  27 Ianuarie 2015, 20:00
Postat de terminatorul3 pe 27 Ianuarie 2015, 14:31

Corect ! In special ca Keseru nici nu are de gand sa plece!

Totusi, Steaua are nevoie în primul rand de un bun varf de atac, chiar daca stafful este multumit de prestatia lui Keseru. Atacul schiopateaza...Iancu parca a incetinit in crestere...Piovaccari a fost ok:)

satyricon
satyricon  •  27 Ianuarie 2015, 19:06
Postat de alex_1973 pe 27 Ianuarie 2015, 18:02

CAND O SA BUCURE SI PE NOI DE LA PELUZA SUD CU ACEST SLUGHA ARGASEALA CAND O SA I SPUNA OIERU CA NU M AI ESTE DE ACTUALITATE,SI AU BATUT JOC DE ACEST BAIAT BAGADU L IN GURA TUTUROR CA VINE LA STEAUA SI APOI SPUI MIZERII CA NU M AI ESTE DE ACTUALITATE?LA CE SA TE ASTEPTI DE LA ACEST SLUGARNIGHC?

Sper ca nu esti real! Sper ca esti doar o clona, un dinamovist sau rapidist care scrie agramat doar ca sa-i faca de ras pe stelisti!

alex_1973
alex_1973  •  27 Ianuarie 2015, 18:04
Postat de moshu_cu_sacu pe 27 Ianuarie 2015, 16:16

Țucudean a procedat ca acel câine care, trecând pe un pod, și-a văzut propria imagine în apă și, crezând că osul reflectat este mai mare, l-a aruncat pe cel pe care îl avea în gură și a sărit după celălalt. La final, a rămas cu pùła în bot! Evident.

VOI SUNTETI LA FEL NISTE MIZERII CA TOTI CEI CARE IAU FACUT RAU DANDU L CA SI TRANSFERAT LA STEAUA,BAGANDUI IN GURA FEL SI FEL DE DECLARATII.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează