SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

UPDATE Halep, pe primul loc în concursul inedit organizat pe site-ul oficial al WTA

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 30 ianuarie 2015 14:09

Site-ul oficial al WTA a organizat un concurs în care i-a rugat pe fanii sportului alb să voteze jucătoarea de tenis cu cel mai frumos echipament de la ediţia de anul acesta de la Australian Open.

Simona Halep a cîştigat la o diferenţă uriaşă această inedită întrecere, reuşind să acumuleze 41% din voturi, în timp ce locul doi ocupat de Şarapova, care a strîns doar 24%, iar podiumul a fost încheiat de Serena, cu 20%.

"Noi am întrebat, voi aţi răspuns. Numărul 3 mondial, Simona Halep, a fost votată jucătoarea cel mai bine îmbrăcată de la ediţia din acest an a Australian Open. În ciuda ţinutelor roz neon, verzi şi galbene, echipamentul adidas violet al lui Halep a primit cele mai multe voturi", noteaza wtatennis.com.

Simona Halep a avut adversare grele, printre nominalizate fiind şi Serena Williams, Maria Şarapova, Victoria Azarenka, Caroline Wozniacki şi Petra Kvitova.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ştirea iniţială

Site-ul oficial al WTA organizează un sondaj prin care iubitorii tenisului pot s-o aleagă pe jucătoarea cu cel mai frumos echipament de anul acesta de la Australian Open.

Simona Halep are adversare grele şi la această categorie, printre nominalizate fiind şi Serena Williams, Maria Şarapova, Victoria Azarenka, Caroline Wozniacki şi Petra Kvitova.

În momentul redactării articolului, românca era lider, cu 28.44%, urmată de Maria Şarapova, cu 28.04%, şi de Serena Williams, cu 24.11%.

Cei care doresc să voteze şi să o ajute pe Simona Halep să cîştige o pot face aici.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
dash.berlin
dash.berlin  •  31 Ianuarie 2015, 08:19
Postat de dash.berlin pe 31 Ianuarie 2015, 08:17

Habar n-ai de tine ungúre ... esti un monument de prostie din cap pana-n picioare .

Serena e una dintre cele mai mari campioane (daca nu cea mai mare) ale acestui sport si tu molfai maro la adresa ei.Sa vezi ce omor isi rusoaica aia carcotasa....cand o vede pe Serena nici nu mai e in stare sa serveasca :)))

dash.berlin
dash.berlin  •  31 Ianuarie 2015, 08:17
Postat de lucianfocus pe 30 Ianuarie 2015, 20:07

la noapte mare meci (sau dim la 10) MASHA vs Planeta Maimutzelor :)))) GO MASHA !!!!!!!!!!

Habar n-ai de tine ungúre ... esti un monument de prostie din cap pana-n picioare .

lucianfocus
lucianfocus  •  30 Ianuarie 2015, 20:07

la noapte mare meci (sau dim la 10) MASHA vs Planeta Maimutzelor :)))) GO MASHA !!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează