INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LUDOGOREŢ

Se inaugurează Tribuna "Cosmin Moţi" la Ludogoreţ: "Preşedintele m-a rugat să îi chem pe fanii dinamovişti" :D

Articol de GSP - Publicat joi, 29 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 29 ianuarie 2015 21:49

Kiril Domuşciev, patronul celor de la Ludogoreţ, se ţine de cuvînt, iar noua tribună a stadionului din Razgrad va purta numele fundaşului Cosmin Moţi.
" Tribuna stadionului va fi gata la sfîrşitul lunii şi probabil va fi inaugurată la primul meci de pe teren propriu din acest an. Ştiu asta pentru că m-a rugat preşedintele să vorbesc şi cu fanii dinamovişti, dacă vor să vină şi ei. Probabil că va fi un eveniment. Despre statuie nu ştiu nimic ", a spus Cosmin Moţi la DigiSport.

Următorul meci acasă al lui Ludogoreţ va avea loc pe 22 februarie, contra lui Beroe, în Cupa Bulgariei.

Cosmin Moţi a ajutat-o decisiv pe Ludogoreţ să se califice în grupele Ligii Campionilor pentru prima oară în istorie. Românul a intrat în poartă în ultimele minute ale meciului retur cu Steaua şi a apărat două penalty-uri la loviturile de departajare, eliminînd astfel campioana României.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  30 Ianuarie 2015, 15:42
Postat de mvradulescu pe 30 Ianuarie 2015, 09:09

Bulgarii au motive temeinice să serbeze rezultatul neașteptat, care este de fapt cea mai mare performanță a acestei echipe. În privința lui Moţi însă, am mari îndoieli că "performanța" va avea un efect benefic pentru cariera sa sportivă ! Cel puțin, nu în România, dar foarte probabil în "groapă" !

Stai calm si nu mai visa. Performanta au facut si alte echipe inaintea vostra in campionatul romaniei....neam de UTA< U CLuj< Rapid, Craiova, DINAMO, iar altele dupa voi si cu performante mai mari ca voi in ultimii 25 de ani.....gen Urziceni sau si mai important CFR !!! Cat ii priveste pe bulgari....cu siguranta nu eliminarea voastra este cea mai mare performanta a lor.

gicab
gicab  •  30 Ianuarie 2015, 11:47

Ba ziaristule ,nu e vorba de de doua penalty uri ca nu sunt penalizate echipele, e vorba DOAR de lovituri de departajare.

irishjoe
irishjoe  •  30 Ianuarie 2015, 10:36

multumim cuvios Moti ramai in inimile noastre forever!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează