SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAŢII

Ruxandra Dragomir a explicat motivul pentru care Simona Halep schimbă atît de des antrenorii: "Are mai puţină încredere în ei"

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 31 ianuarie 2015 11:38

Ruxandra Dragomir, fostă jucătoare de tenis şi fost preşedinte al Federaţiei de Tenis, a explicat motivul pentru care Simona Halep schimbă atît de des antrenorii.

"Pe parcursul carierei, Simona Halep a avut mai mulţi antrenori, iar în ultimul timp aceştia au fost mai degrabă sparring partner, pentru că nu îi poţi numi pe toţi antrenori. Probabil a reuşit să îşi învingă propriile emoţii şi să aibă foarte multă încredere în ea şi mai puţină în antrenori.

Este bine că schimbarea antrenorilor nu a afectat-o. Simona Halep a progresat chiar şi cu aceste schimbări. Se spune că atunci cînd schimbi des antrenorii, nu progresezi, dar la ea nu s-a întîmplat aşa. A dat dovadă de putere de caracter, forţă de concentrare şi încredere în sine", a spus Dragomir la DolceSport.

În sezonul trecut, Halep l-a avut alături pe Wim Fissette, dar după doar un an, românca a decis să înceteze colaborarea cu belgianul. De la începutul acestui an, locul trei WTA îl are antrenor pe Victor Ioniţă, iar Thomas Hogsted este consultant.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  31 Ianuarie 2015, 23:44

De cand te-ai inhaitat cu fetitele de protocol, ar fi cazul sa nu mai auzim de tine. Pregateste sufertasul pentru iubita ta blonda...

bibiloiu
bibiloiu  •  31 Ianuarie 2015, 15:33

Te-ai trezit si tu toanto ......................

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  31 Ianuarie 2015, 14:53

...de ce n are incredere in ei ? ...ii vind secretele ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează