FOTBAL  »  AMICALE  »  MECI AMICAL

GALERIE FOTO CS U Craiova nu mai ştie să marcheze, dar nici nu ia gol! 0-0 cu Kuban Krasnodar, împotriva lui Gigel Bucur şi a lui Hugo Almeida

Foto: Alex Nicodim +11   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat duminica, 01 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 februarie 2015 20:22

CS U Craiova a bifat în această seară al 5-lea amical din 2015, înregistrînd o nouă remiză, albă, 0-0 cu Kuban Krasnodar.

Oltenii au ajuns la al treilea meci la rînd într-o săptămînă în care n-au reuşit să marcheze. Şi-al doilea în week-end, după 0-0 cu Pogon, în care nici nu dă, nici nu primeşte gol. Elevii lui Cârţu şi Săndoi au avut oportunităţi de a puncat,
însă, rînd pe rînd, Herghelegiu, Bawab, Cîrstea, Ivan şi Băluţă nu au găsit plasa porţii adverse.

Şi Bălgrădean a avut intervenţii sigure la şuiturile de la distanţă, ruşii clasaţi pe locul 8 în campionatul intern încercînd să-l surprindă pe portarul convocat la acţiunea "tricolorilor" din Antalya. În repriza secundă, la Kuban au intrat şi internaţional român Gigel Bucur, dar şi colegul lui Cristiano Ronaldo de la "naţionala" Portugaliei, Hugo Almeida, adus pe 4 milioane de euro săptămîna trecută la Krasnodar.

"A fost un meci deschis, oricare dintre echipe putea marca. Nu mă îngrijorează faptul că n-am marcat, trebuie să o facem în campionat. Pînă la urmă, am întîlnit în aceste amicale adversari peste cei din campionat", a declarat directorul tehnic, Sorin Cârţu.

"Cred că am făcut un joc mulţumitor. Se resimte o oarecare oboseală, de aceea nu marcăm. Sper să dăm gol cînd va conta"
Bogdan Vătăjelu, fundaş CS U

CS Universitatea - Kuban 0-0 (0-0)
CSU: Bălgrădean - Dumitraş (S. Achim 80), Frăsinescu (Izvoranu 74), Kay (Acka 74), Vătăjelu - Madson, Brandan (Briceag 52) - Mateiu (Băluţă 74), Bawab (Cîrstea 74), Tîrnăcop - Herghelegiu (An. Ivan 67). Antrenor Emil Săndoi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
ipsilante
ipsilante  •  02 Februarie 2015, 13:11
Postat de unico_biancorossi pe 01 Februarie 2015, 23:58

..))))))))))) comentati verilor pe topic, lasati caterincile astea insipide, inodore si incolore. pe bune, parca sunteti intr-a cincea.)

Mai, ham-ham de pe maidan, tu ai trecut de a cincea? Sa inteleg ca vei putea numara si peste 7? ...Te urmaresc!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  02 Februarie 2015, 00:01

Neuer,Courtois,Balgradean...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Februarie 2015, 23:58
Postat de ipsilante pe 01 Februarie 2015, 22:09

Nu te stresa! Pe tine nu te intrece! Ai clase peste el...

..))))))))))) comentati verilor pe topic, lasati caterincile astea insipide, inodore si incolore. pe bune, parca sunteti intr-a cincea.)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează