FOTBAL  »  Superliga  »  

Reacţie din spatele gratiilor » Gigi Becali n-a mai rezistat şi a pus mîna pe telefon: "Luţule, rezolvă problema"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 februarie 2015 20:22

Aflat la Penitenciarul Poarta Albă, unde îşi ispăşeşte condamnarea de 3 ani şi 6 luni pentru Dosarele Sechestrării, Schimbului de Terenuri cu MApN şi Valiza, Gigi Becali mai are timp şi de gesturi umanitare.
Patronul Stelei urmărea astăzi emisiunea Acces Direct, de la Antena 1, unde era prezentat cazul familiei Leoba, care trăieşte la limita sărăciei într-un sat din România. Becali s-a hotărît să îi ajute şi l-a sunat imediat pe Ionuţ Luţu, apropiatul său, şi l-a mandatat să rezolve problemele familiei.

Fostul fotbalist a intervenit la Acces Direct: ”Domnul Becali se uită la emisiune şi mi-a spus că le va cumpăra o casă în sat. M-a rugat să merg personal acolo şi să găsesc o casă care să fie cît mai aproape de şcoală".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (100)
dan
dan  •  27 Februarie 2015, 16:45
Postat de kilimanjaro pe 27 Februarie 2015, 15:21

N-as accepta o casa cumparata de un borfas infractor. Un lingau ce vrea sa faca pe omul bun si el e un hot la drumul mare :)))))

Ba ai accepta. ;-)

kilimanjaro
kilimanjaro  •  27 Februarie 2015, 15:21

N-as accepta o casa cumparata de un borfas infractor. Un lingau ce vrea sa faca pe omul bun si el e un hot la drumul mare :)))))

bvd_magheru
bvd_magheru  •  27 Februarie 2015, 09:06
Postat de daniels7714 pe 27 Februarie 2015, 08:49

ai dreptate ... restul bogatilor vad acum ca erau ocupati pana peste cap in perioada aia cu datul spagilor de ordinul mil. de eur. !!! , nu sunt adeptul lui Jiji , dar cand vad pt ce face el puscarie si pt ce sunt cercetati ¨ marii politicieni ¨ de astazi sau¨ oameni de afaceri ¨cum se autointituleaza Cocos , chiar te face sa te intrebi : E CORECTA JUSTITIA ? astept sa vad pedepsele ...

Pai cel mai bun exemplu este Tiriac . Isi plateste bine managerii iar majoritatea lucreaza pentru el pe comision in functie de cit vind . Fara carte de munca . Fara obligatii .

Vezi toate comentariile (100)
Comentează