FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Problemele continuă la Steaua » Costel Gâlcă trebuie să jongleze cu jucătorii pentru a alcătui o echipă

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 februarie 2015 11:55

Costel Gâlcă nu se poate baza pe mai mulţi jucători pentru partida de duminică împotriva lui CS U Craiova. 
După ce Gigi Becali l-a anunţat pe antrenorul roş-albaştrilor că trebuie să-i scoată din lot pe Arlauskis şi Prepeliţă, acum Gâlcă are probleme şi cu fundaşul Srgian Luchin.

Acesta s-a accidentat în meciul pierdut cu Rapid, 0-1, şi tehnicianul Stelei va fi obligat să-l treacă pe Papp în centru alături de Varela, iar fundaş dreapta va fi adus Rîpă de pe banca de rezerve, cel care n-a mai jucat titular de pe 12 septembrie 2014.

Nici pe căpitanul Cristi Tănase nu se poate baza Gâlcă, acesta fiind suspendat, iar în locul acestuia va fi folosit, cel mai probabil, Chipciu, iar în centru în locul său va intra Stanciu.

Echipa probabilă a Stelei: Cojocaru - Rîpă, Papp, Varela, Guilherme - Breeveld, Filip - Ad. Popa, Stanciu, Chipciu - Ţucudean

CS U Craiova primeşte vizita Stelei duminică, de la ora 15:30, pe stadionul Extensiv, într-un meci ce va conta pentru etapa a 19-a din Liga 1. Partida va fi în direct pe Look Plus, Dolcesport, Digisport şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

Citeşte în Gazeta Sporturilor de azi şi în Gazeta Digitală o analiză amplă a lotului pe care Sorin Cârţu, antrenorul lui CS U Craiova, îl are la dispoziţie pentru meciul cu Steaua.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (138)
samy_forever
samy_forever  •  27 Februarie 2015, 18:37
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Problema ??????? Este vre-o problema ?????????????????????????

disclosure
disclosure  •  27 Februarie 2015, 16:15

Forumul a devenit si mai mizerabil in ultima vreme , tratati-va baieti !

white.burgundy
white.burgundy  •  27 Februarie 2015, 16:11
Postat de radd1cal pe 27 Februarie 2015, 15:42

Se intelege mai bine doar cu el.

clar, ai vazut ce nick are?xoxo:)))))))))))) asta e poponar cu acte in regula, pfai de plm

Vezi toate comentariile (138)
Comentează