INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTERNAZIONALE MILANO

VIDEO Ocazie mare de gol pentru George Puşcaş la debutul său în cupele europene » Ce a spus imediat după calificare

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 februarie 2015 11:56

George Puşcaş a debutat şi în cupele europene pentru Internazionale Milano în victoria care i-a asigurat calificarea în optimile de finală ale Europa League, 1-0 cu Celtic.
Atacantul român în vîrstă de 18 ani a intrat pe teren în minutul 89, iar în timpul petrecut pe teren a avut şi o mare ocazie de a marca. Fotbalistul a acordat un interviu imediat după meci în care a vorbit despre evenimentul debutului său şi a dezvăluit ce model are printre fotbalişti.

"Am fost aproape de a marca. Îmi pare rău, sper ca în meciul următor să înscriu. (Roberto) Mancini pune accent pe noi tinerii, ne dă posibilitatea să jucăm, dar şi să ne antrenăm cu prima echipă. Sînt bucuros că am învins şi ne-am calificat în faza următoare. Acum sperăm să avem prestaţii bune şi în campionat. Am crescut mult cu Mancini, trebuie să continuăm la fel. Modelul meu este Ibrahimovici", a spus Puşcaş la Mediaset Premium.

Vezi VIDEO cu marea ocazie de gol a lui Puşcaş

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
brancusi
brancusi  •  27 Februarie 2015, 13:24

Nu l-am urmarit pe copil,dar sa ajungi sa evoluezi in prima echipa a lui Inter chiar nu e la indemana oricui!Si-n plus,daca un mare atacant cum a fost Mancini ii da credit,cred ca pustiul are mare viitor.Sa-i ajute Dumnezeu!

cefura_bozzgoria
cefura_bozzgoria  •  27 Februarie 2015, 13:00
Postat de maricel.racaciuni.bacau pe 27 Februarie 2015, 12:22

Am cazut din carucior de bucurie in timpul meciului.

avion,cu motor,ia-l si pe carucior(maricel) in zbor!

antreprenor
antreprenor  •  27 Februarie 2015, 12:50
Postat de maricel.racaciuni.bacau pe 27 Februarie 2015, 12:22

Am cazut din carucior de bucurie in timpul meciului.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))) ce rau esti

Vezi toate comentariile (6)
Comentează