FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Soţia lui George Copos despre omul de afaceri: "Cînd un om e aproape de moarte, trebuie lăsat în pace"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 februarie 2015 11:59

"Dosarul Transferurilor" este unul blestemat pentru cei implicaţi în el. După ce s-au dezvăluit amănunte despre viaţa lui Jean Pădureanu din interiorul penitenciarului, acum un alt deţinut în acelaşi dosar are probleme uriaşe.

George Copos, fostul patron al Rapidului, a fost condamnat  definitv la 4 ani de închisoare pe 25 august 2014 în dosarul " Loteria", după ce mai fusese condamnat la 3 ani şi 8 luni în dosarul "Transferurilor".

Soţia acestuia, Cristiana Copos, a oferit un interviu şocant şi face dezvăluiri incredibile despre viaţa pe care George Copos o trăieşte în acest moment.

"Cînd un om e atît de aproape de moarte, mi se pare normal să fie lăsat în pace. Peste o lună se va decide dacă George va fi eliberat. Legea îşi va spune cuvîntul. Cînd cineva este dus în puşcărie, există un scop: să i se acorde dreptul la a doua şansă.

Mă aştept ca oamenii să iasă de acolo mai reeducaţi. Ca indivizi, ca sistem. Pe Jean Pădureanu l-au dus prin curte cu prefuzia-n venă. Nu sînt vorbe goale, trebuie să ne gîndim şi la alţii să nu fim egoişti.

La Rahova, disciplina e la ea acasă, iar regimul este riguros. Dar, pe de altă parte, e stimulativ. Poţi să scrii sau să ieşi la muncă, dar dacă aceste lucruri sînt ignorate, nu-i uşor!", a spus Cristiana Copos pentru Ziarul Ring.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
paul.o.53
paul.o.53  •  28 Februarie 2015, 11:54

Dna. Copos , nu stiu daca locuiti intr-un bloc la etajul 8 sau intr-o vila. Cum v-ati simti daca niste hoti ar veni nopatea sa va fure ? legea nu face mare diferenta intre acesti spargatori si cei care fura din conturi, fac afaceri ilegale,evaziune fiscala care toate sunt tot un furt.Asa incat,va rog sa nu mai cereti clementa pentru sotul dvs.!

fan_dinamovist
fan_dinamovist  •  27 Februarie 2015, 20:26

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

spivak
spivak  •  27 Februarie 2015, 19:16

Care sunt ”dezvăluirile incredibile”? Că poţi să furi milioane şi să ieşi din pârnaie după un an?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează