INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Victor Piţurcă a găsit cheia succesului în Arabia Saudită » Al Ittihad a ajuns la al 3-la succes consecutiv şi e pe 3 în clasament

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 februarie 2015 18:30

Al Ittihad a depăşit perioada slabă şi a ajuns la al treilea succes consecutiv. Echipa antrenată de Victor Piţurcă s-a impus la limită cu Al Orubah, echipă antrenată de Valeriu Tiţă, scor 1-0. 

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 55 de Mohammed Abusabaan. Această serie de victorii a venit după o serie de 7 partide cu rezultate nefaste.

Marquinho putea marca în minutul 72, cînd a irosit o lovitură de la 11 metri. La oaspeţi, Lucian Sînmărtean şi Lukasz Szukala au fost integralişti.

După 17 etape, Al Ittihad este pe locul 3 în campionatul din Arabia Saudită, avînd 33 de puncte, cu 8 sub liderul Al Nasr, care are un meci mai puţin.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
der.bomber
der.bomber  •  27 Martie 2015, 20:14

...piti e un mare antrenor...el stie sa-i puna pe arabi in teren...

goghe
goghe  •  28 Februarie 2015, 14:45

Poate ia Piturca campionatul sa faca liniste printre "specialisti" romanasi ....

bogat
bogat  •  27 Februarie 2015, 23:26

Wow, a batut Al Izmana pe Al Pomana. La prima e antrenor Il Satana iar la a doua un roman anonim ce munceste 'peste hotare'. Balaci a rupt lumea araba cu ceva ani in urma cand a facut turul golfului si peste tot a castigat sampion liguri intre triburi. Dar in vremea aia presa sportiva romaneasca inca se mai preocupa de fotbal si nu de cancan si avea simtul ridicolului. Nu scrieti de CL cat scrieti de campionatele astea submediocre. Urlati impotriva cand Piturca era la Nationala, acum v-a lovit dragostea de el.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează