FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Război la nivel înalt » Lucian Sînmărtean iese la atac şi se ia de Helmuth Duckadam şi Ilie Balaci: "Nu mă surprind"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 februarie 2015 19:11

Lucian Sînmărtean a comentat declaraţiile lui Helmuth Duckadam şi Ilie Balaci, care l-au atacat pe fostul mijlocaş al Stelei. 

Primul consideră că marea pierdere pentru Steaua nu este plecarea mijlocaşului, ci a lui Lukasz Szukala, în timp ce fostul mare jucător al Craiovei nu s-a arătat impresionat de calităţile lui Luican.

"Mai lăsaţi-mă cu Sînmărtean! Ştia doar să dribleze doi-trei la mijlocul terenului", a spus acesta.

"Fiecare poate să aibă un punct de vedere. Dacă sînt deranjaţi de jucătorul Sînmărtean, e părerea lor. Sînt două mari glorii care vorbesc. Dacă nu le place jucătorul Sînmărtean, îşi pot exprima punctul de vedere, văd că şi public.

Nu ştiu care este scopul acestor declaraţii. Cred că nu le fac mare cinste. Nici nu mă surprind prea tare. Fiecare are opinia lui", a spus Sînmărtean pentru Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
bivumu
bivumu  •  01 Martie 2015, 06:08

Balaci a fost un jucator urias. Cat de mare ? Cam pe masura echipei in care a jucat ! Ce ar fi fost Balaci la ..SC Bacau, sa zicem ? Ar fi fost un talentat, dar nu mare scula de bascula. :) Era Balaci artist, dar mie imi placea Donose. Cara pianul, canta la el si la liber si dupa partitura. Ilie, era fara "obligatii de serviciu" si se mai si supara pe sat ,cateodata.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  28 Februarie 2015, 08:10
Postat de ottobraun pe 27 Februarie 2015, 22:40

pe prostu asta cu fata de milog presa la facut "magician" vai de mama lui!

spre deosebire, tu ai o fata deprost, se vede chiar pe net!

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  28 Februarie 2015, 08:06
Postat de zurzu_zurzu pe 27 Februarie 2015, 23:34

Nici eu nu l vad pe Sanmartean asa mare scula pe bascula.Un pic mai rasarit,mai tehnic ,in rest cu nimic mai special decat ceilalti..eE rasarit ca nu avem jucatori de valoare la mijlocul terenului.In era Hagi nici rezerva nu avea loc la Nationala.Parerea mea.Cred ca putem avea o echipa medie si fara Sanmartean dar cu un joc simplu,direct pe poarta,fara prea multe lalaieli.Ceva Borusia Dortmund ca stil.Nu mai avem echipa de pasatori,de jucatori cu stiinta jocului la mijlocul terenului,tehnici si atunci trebuie jucat simplu,la firul ierbii,cu pase din una maxim,doua atingeri si foarte repede.Verticalizare la fiecare recuperare,cu miscare multa in teren si mingea data mereu pe pozitie viitoare.

Parerea mea: esti unul dintre "desteptii" care se pricep, si la fotbal, si la agricultura! vezi cum ingrasi porcul in ajunul craciunului!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează