FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lucian Sînmărtean ceartă conducerea Stelei după ultima decizie: "Nu trebuie să se renunţe la ei"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 februarie 2015 21:32

Lucian Sînmărtean recunoaşte că încă mai ţine legătura cu oamenii de la echipa naţională, chiar dacă multe voci au susţinut că transferul în Arabia Saudită îi închide porţile la echipa lui Anghel Iordănescu. 

"Mă sună oamenii de la naţională. Vorbim foarte des. Mă întreabă de sănătate.

Am început să mă acomodez mai uşor şi cu echipa, şi cu mentalitatea, şi cu nivelul lor de cultură fotbalistică. Am început uşor, uşor să-i învăţ şi eu pe ei, dar şi ei pe mine. E bine că am început să legăm victorii. Mă înţeleg în engleză în principal, dar mai rupem cîteva cuvinte. Nici eu nu ştiu prea bine engleză. Dar e un grup foarte bun, cu tineri promiţători.

Echipa începe să înţeleagă ce vrea antrenorul. Cînd echipa nu gafează în apărare nu e meci să nu avem trei-patru ocazii să înscriem", a spus Lucian Sînmărtean pentru Dolce Sport.

...despre Gâlcă: "Nu trebuie schimbat antrenorul. E cam acelaşi grup valoros. Nu cred că vor avea probleme. Sînt doi jucători care au dus greul în prima parte şi nu trebuie să se renunţe la ei (n.r. Arlauskis şi Prepeliţă). Cred că ar trebui lăsaţi să-şi facă în continuare datoria. Cred că merită respectul şi aprecierea din partea clubului.

Eu am lucrat cu amîndoi (n.r. Laurenţiu Reghecampf şi Constantin Gâlcă). Sînt doi antrenori extraordinari, cu care am dat un randament foarte bun. Ar trebui menţinut domnul Gâlcă. Dar clubul îşi alege strategia şi ce vrea să facă".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
gabisp
gabisp  •  28 Februarie 2015, 14:30

Vezi-ti linistit de banii tai si lasa coomentariile. Steaua te-a scos din anonimat si ai ales banii arabilor...Nu erau putini nici la Steaua, castigai cat castiga un profesor (care iti educa copilul) in ...100 de ani ! Si profesorul ala isi creste familia cu banii AIA si nu moare de foame !...Tu, si altii care aleg banii multi ai arabilor, puteati trai regeste in Romania si cu banii de la Steaua...

cosminracila
cosminracila  •  27 Februarie 2015, 23:18
Postat de ottobraun pe 27 Februarie 2015, 22:20

betivanul asta a ajuns sa dea cu parerea ..familia il renegase din cauza spirtoaselor!

era bun betivul cand o punea pe tava atacantilor, ar fi bun si acuma un betiv de asta?

nebraska
nebraska  •  27 Februarie 2015, 22:28

Conducerea fscrmb? E la bulau bre,aia-s preocupati de relatii interpersonale in vreme de restriste.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează