FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - STEAUA, DUMINICĂ, 15:30, DIGISPORT 1, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Veşti bune pentru Steaua » Statistica e de partea roş-albaştrilor în duelurile contra echipelor pregătite de Sorin Cârţu

Fotomontaj: Lucian Alecu
Fotomontaj: Lucian Alecu

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 februarie 2015 11:53

CS U Craiova şi Steaua se vor întîlni mîine într-un meci din etapa a 19-a a Ligii 1, iar partida va fi în direct la Digisport 1, Dolcesport 1, Look Plus şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

Sorin Cârţu este unul dintre tehnicienii activi care se pot lăuda cu cele mai multe confruntări cu Steaua. Totuşi, în perioada martie 1993-februarie 2015, actualul tehnician al oltenilor a bătut o singură dată gruparea din Ghencea, deşi a întîlnit-o de nu mai puţin de 19 ori.

Succesul datează din 7 aprilie 2009, Pandurii - Steaua 2-0, cînd antrenor la roş-albaştri era Marius Lăcătuş. În rest, în celelalte 18 partide, Steaua s-a impus de 10 ori, iar 8 meciuri s-au terminat la egalitate.

CS U Craiova primeşte vizita Stelei duminică, de la ora 15:30, pe stadionul Extensiv, într-un meci ce va conta pentru etapa a 19-a din Liga 1. Partida va fi în direct pe Look Plus, Dolcesport, Digisport şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

În ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi şi în Gazeta Digitală puteţi citi detalii despre tactica pe care a pregătit-o Sorin Cârţu pentru a o surprinde pe Steaua.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
davi7
davi7  •  01 Martie 2015, 00:38
Postat de mama.is.here pe 28 Februarie 2015, 18:30

iar informati gresit cititorii...cs "u" Craiova joaca primul meci din istorie cu FCSB! steaua nu mai exista, gata, de ce nu acceptati adevarul odata pt totdeauna, stiu, e trist, e greu,e dureros, dar asta este realitatea: FCSB, nu steaua!

Fie si asa daca te face sa te simti tu mai bine dar adversarii sunt incapatanati si sustin ca joaca cu Steaua.

mama.is.here
mama.is.here  •  28 Februarie 2015, 18:30

iar informati gresit cititorii...cs "u" Craiova joaca primul meci din istorie cu FCSB! steaua nu mai exista, gata, de ce nu acceptati adevarul odata pt totdeauna, stiu, e trist, e greu,e dureros, dar asta este realitatea: FCSB, nu steaua!

iasisport
iasisport  •  28 Februarie 2015, 15:04
Postat de iasisport pe 28 Februarie 2015, 15:01

Titlul din ziarul de azi "U Craiova-Steaua sau Csuc-Fcsb''nu va face cinste! Daca in cazul Steaua lucrurile sun foarte clare si anume FCSB=Steaua ,in cazul Craiova e clar ,CSU este o echipa care nu are legatura cu Stiinta, fiind o echipa infiintata de M Sandu acum 3 ani Rusine GSP!

Rusine Nea Ovidiu cel vesnic prieten al tuturor blatistilor din liga 1:M.Sandu.V.Piturca ,M.Dragomir datorita tie GSP a devenit un ziar de manelisti,sa nu uitati ca pe la inceputurile manelelor GSP a promovat muzica lui Adi minune

Vezi toate comentariile (5)
Comentează