FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Vlad Chiricheş le dă sfaturi suporterilor Stelei şi le explică importanţa lor pe stadion: "E trist" » Ce spune despre jucătorii excluşi din lot

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 februarie 2015 15:10

Steaua a început cu un eşec acest retur de campionat, 0-1 cu Rapid, dar una dintre problemele majore cu care formaţia roş-albastră se confruntă este lipsa propriilor fani la meciuri. Aceştia refuză să-şi mai facă apariţia la partidele Stelei din cauza divergenţelor dintre echipă şi MApN.
Vlad Chiricheş, fostul fotbalist al Stelei, a comentat decizia fanilor şi le cere acestora să fie din nou alături de echipă.

"Este trist că Steaua are probleme de genul acesta, dar sper să fie înţelegere şi să se ajungă la un consens. Eu sper ca suporterii roş-albaştrilor să-şi dea seama de importanţa lor pe stadion şi să vină iar în număr mare să-şi susţină favoriţii", a spus Chiricheş la Digisport.

Fostul fundaş din Ghencea a vorbit şi despre situaţia în care se află Arlauskis, Latovlevici şi Prepeliţă, fiinde excluşi din lot, însă ultimul a fost reprimit în echipa cu care Costel Gâlcă a făcut de plasarea la meciul cu CS U Craiova.

"Îmi pare rău pentru ei. Mi-e greu să vorbesc despre aceste aspecte mai ales cînd nu mai sunt acolo. Ei sunt prietenii mei, mi-aş dori să joace, dar nu este problema mea", a conchis Chiricheş.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
roadster1988
roadster1988  •  01 Martie 2015, 09:56

se mai inbata pulica asta?

rozu
rozu  •  28 Februarie 2015, 23:09
Postat de fotbalclubsteauabucuresti pe 28 Februarie 2015, 15:49

Korsikan cu pene negre cu spume la ciocul insolvent si rupt in fund de foame, exclus din Europa: -Vlad este fotbalistul ala care marcat senzațional cu șut in vinclu golul eliminării campioanei entitre a Olandei, Ajax si care pe Stamford Bridge a marcat golul care a adus in delir 8000 de stelisti prezenti in centrul Londrei.

aha! m'am prins... adica, este fotbalist si asta, nu? ca si gardos, nu?! :))))))))))))))))))))))))))))))

valiza.epo
valiza.epo  •  28 Februarie 2015, 21:18

Sunt buni la ceva si papagalii nostri din Premer League! Gardos le da sfaturi spalatorilor de closete de acolo iar Chichirichi da sfaturi manelistilor de aici!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează