Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 martie 2015 00:51

653571-untitled.jpg

Cititorii Gazetei pot accesa o platformă specială pentru a fi zilnic la curent cu informaţiile publicate în ediţia tipărită, chiar dacă nu pot ajunge la chioşcurile de ziare. Gazeta Digitală este aplicaţia cu ajutorul căreia se poate lectura online ziarul, în format jpg sau pdf.

O mare parte din articolele din ziarul Gazeta Sporturilor nu sînt publicate pe www.gsp.ro şi pot fi citite doar în ediţia tipărită, disponibilă la chioşcuri, sau online pe platforma digitală, replica ziarului tipărit.

Click aici pentru a accesa Gazeta Digitală!

Gazeta Digitală poate fi accesată contra cost, iar plata se face foarte simplu, prin card ori prin SMS. O ediţie costă doar 0,5 € + TVA, iar abonamentele au şi ele preţuri foarte atractive: 5€ + TVA pentru o lună, 10€ + TVA pentru 3 luni sau 18€ + TVA pentru 6 luni. Ziarul care ajunge la chioşcurile de presă în zorii zilei poate fi citit în platforma Gazeta Digitală mult mai devreme, începînd cu ora 01:00.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”