SPORTURI  »  BOX  »  KO

VIDEO Cristian Ciocan a abandonat lupta cu Tyson Fury » Românul n-a avut nici o şansă: "A fost mai bun"

Foto: Dailymail
Foto: Dailymail

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 martie 2015 11:26

Boxerul Cristian Ciocan a pierdut centura WBO Intercontinental, la categoria grea, în gala de la Londra. Englezul Tyson Fury a fost cel care i-a luat centura românului prin knock-out tehnic.
În vîrstă de 27 de ani, românul n-a mai putut continua lupta şi a abandonat în repriza a 8-a, după ce primit un upercut cu stînga.

Englezul a rămas neînvins la profesionişti şi are pînă acum 18 victorii prin KO.

Vezi aici VIDEO cu momentele importante ale partidei

“Un meci foarte greu. Mă aşteptam, pentru că, de cînd am venit aici, mi-am dat seama că o să fie greu, dar am vrut să-mi demonstrez mie că pot. Nu s-a putut, îmi pare rău, am făcut tot ce am putut. Ăsta e boxul.

E un pas mare pentru mine. Ce am putut, am făcut, şi viaţa merge înainte. Nu ne-am aşteptat să fie aşa. Am şi obosit. Mi-am dorit foarte mult şi cred că asta a fost şi o greşeală. Am muncit ca un nebun la antrenament, dar nu... A fost seara lui, a cîştigat, a fost mai bun. Ţin să-l felicit.”, a spus boxerul român la Digisport.

1.05 era cota la pariuri pentru victoria lui Tyson Fury înainte de meci

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
nusu_d
nusu_d  •  02 Martie 2015, 14:53
Postat de adi84. pe 01 Martie 2015, 12:01

Wladimir Klitshcko ii vate pe amandoi deoadata in ring! Romanul, extraordinar de slab, paluga aia britanica, foarte slaba. Dupa meci a trebuit sa vad cateva compilatii cu Mike Tyson, Muhamad Ali, George Foreman, Joe Frazier si Rocky Marciano pentru a-mi reveni din starea de soc indusa de mascarada aia de aseara! Nu mai are nimeni respect pentru sport? Ciocanel si Furiosul aratau de parca sunt la un concurs de mancat hamburgeri. Uitati-va la Wladimir cum artaa la 39 de ani, citesti anatomia pe el. Cum aratau boxerii acum 15, 20, 35, 50 de ani. Pachete de muschi, isi respectau trupurile de atleti. Fury ala este descentrat total. Niste caricaturi de sportivi, tentative esuate!

Corecta analiza! Nu sunt un fan al lui Klitschko, dar Fury nu are ce cauta cu el in ring. Cat despre Ciocan dumnezeu cu mila, dar nu stiu de unde atatea pretentii? Omul se antreneaza, munceste, atata poate. Acuma va faceti iluzii ca orice boxer roman care trece la profesionism trebuie sa iasa campion sau sa fie in top? :-))) Tyson Fury este un daselat, nu are fizic de sportiv, de boxer nici atat. Il ajuta mult faptul ca este un urias, dar atat. E si foarte usor de lovit, doar Ciocan nu a reusit sa-l loveasca ceea ce ar trebui sa-l puna serios pe ganduri pe galatean. Singurul boxer la grea pe care il vad concurand cu Klitschko la ora actuala si ca fizic si ca forta este Deontay Wilder.

kingdon
kingdon  •  02 Martie 2015, 14:40

made in pechea. ce te astepti?

der.bomber
der.bomber  •  02 Martie 2015, 09:35
Postat de ortega pe 01 Martie 2015, 13:35

„E un vagabond român care se uită cruciş” ... Cam avea dreptate Fury ... S-a pyșhat pe bobonete asta tot meciul , de zici că trebuia să strige că-i celebru ... scoate-ți-l de-aici ...

Cred c-ai vazut alt meci tígáne :))) Niciunul dintre ei nu a boxat, ci au mimat un fel de'a soarecele si pisica prin ring . Un meci facut doar de dragul de a mai castiga fiecare niste bani buni ...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează