INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM - CHELSEA

Vlad Chiricheş, aproape de primul trofeu la Tottenham » Trebuie să treacă de un Jose Mourinho hotărît: "E cea mai importantă finală a carierei mele"

Vlad Chiricheș
Vlad Chiricheș

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 martie 2015 11:53

De cînd a ajuns la Tottenham, în toamna anului 2013, Vlad Chiricheş n-a obţinut nici un trofeu cu formaţia engleză. Românul are această şansă diseară, de la ora 18:00, cînd va juca împotriva lui Chelsea în finala Cupei Ligii.
Tottenham a fost eliminată din Europa League de Fiorentina, însă dacă va cuceri Cupa Ligii supărarea fanilor se poate diminua. Însă meciul de pe Wembley împotriva lui Chelsea îl poate găsi pe fundaşul român doar pe banca de rezerve.

"Este prima dată cînd nu mă gîndesc la viitorul acestui club. Este prima dată cînd mă gîndesc la prezent, nu mă interesează consecinţele. Sînt cu gîndul doar la acest meci. Avem de cîştigat o finală duminică şi nimic altceva nu contează.
Este cea mai importantă finală a carierei mele, pentru că este următoarea.

E mai importantă decît o finală de Champions League sau decît alte finale pe care le-am jucat înainte. Celelalte trofee sînt în muzeul clubului. Medaliile mele sînt undeva acasă. Cel mai important meci al carierei mele este următorul, nu există îndoială", a spus Mourinho.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
valiza.epo
valiza.epo  •  01 Martie 2015, 14:39
Postat de mota67 pe 01 Martie 2015, 12:51

asta in afara de nunti si botezuri unde joaca???????

La Loto!

valiza.epo
valiza.epo  •  01 Martie 2015, 14:38

Ce treaba are Cap-de-Cal cu aceasta competitie a rezervelor?! El nu e nici macar rezerva. E un ZERO barat!!

rozu
rozu  •  01 Martie 2015, 13:29

este aproape de acest trofeu cam cat distanta dintre banca de rezerve -sau primul rand din spatele acesteia- si terenul de joc. taranu' a "demonstrat" cu varf si indesat in meciul de la firenze ca nu are ce cauta in lotul englezilor! il asteapta edy la tg. jiu...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează