FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - VIITORUL, LUNI, DE LA ORA 20:30, ÎN DIRECT PE LOOK PLUS, DOLCESPORT, DIGISPORT ŞI ÎN FORMAT LIVETEXT PE GSP.RO

Probleme mari pentru Rapid » După Cristi Săpunaru, un alt fotbalist de bază al giuleştenilor nu va juca în partida cu Viitorul

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 martie 2015 13:29

Rapid a bătut Steaua în prima etapă a returului, scor 1-0, însă jocul n-a fost lipsit de incidente. Cristi Săpunaru a fost eliminat pe finalul partidei, iar Daniel Pancu a ieşit accidentat de pe teren.

Atacantul vişiniilor nu s-a recuperat după accidentarea la coapsă şi nu va face parte din lotul echipei care va întîlni luni Viitorul. Cel mai probabil, locul său în primul"11" va fi luat de Rui Miguel.

După accidentarea lui Pancu se pune problema şi omului care va purta banderola de căpitan. Dacă primii doi căpitani nu vor evolua (Săpunaru şi Pancu), Daniel Niculae va fi reprezentantul echipei în teren.

Rapidul va primi vizita Viitorului luni, de la ora 20:30, iar partida va fi în direct pe Look Plus, Dolcesport, Digisport şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
rozu
rozu  •  02 Martie 2015, 01:27

este jenant sa nu gasesti puterea sa te retragi atunci cand este evident ca ai ajuns o gloaba ce incurca, in loc sa ajute echipa! pancone, lasa'te!

cucuredu
cucuredu  •  01 Martie 2015, 20:50

Apreciati ce aveti! Pancu si 15 minute este important pt. o echipa ca Rapid in conditiile in care echipa trece. O face din suflet si cu daterminare, citi dintre voi sunteti in virste mai mari de 38 de ani si nu puteti decit sa scrieti 2-3 rinduri!! Respectul care-l merita PANCU este imens.

supereduardo10
supereduardo10  •  01 Martie 2015, 16:12

nu fiti tarani Pancu inca face fata la ce divizie avem marcheaza sta bine in teren doar ca nu-i ajunge benzina 90 minute dar eu zic ca este util echipei macar 60 minute

Vezi toate comentariile (14)
Comentează