FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CS U CRAIOVA, AZI, 15:30, PE LOOK PLUS, DOLCESPORT, DIGISPORT ŞI ÎN FORMAT LIVETEXT PE GSP.RO

Revenit în postura de căpitan » Unul dintre jucătorii excluşi din lot de Gigi Becali va fi liderul echipei în meciul cu CS U Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 martie 2015 14:21

Costel Gâlcă i-a readus în lot pentru partida cu CS U Craiova pe Giedrius Arlauskis şi Andrei Prepeliţă, după ce aceştia n-au fost nici măcar pe bancă în meciul pierdut cu Rapid, 0-1.
În partida din această după amiază, Prepeliţă va fi titular şi va purta banderola de căpitan, iar Arlauskis e doar rezervă, locul portarului fiind luat de Valentin Cojocaru, cel care a făcut un meci bun şi cu giuleştenii, anunţă Digisport.

Prepeliţă profită de ocazia de a fi liderul echipei după ce Cristi Tănase a luat "galben" în meciul cu Rapid şi a fost suspendat pentru cumul de cartonaşe. Gabi Tamaş, recuperat după o accidentare, va fi doar rezervă.

Aşa va arăta Steaua în meciul cu CS U: Cojocaru - Rîpă, Papp, Varela, Guilherme - Prepeliţă, Bourceanu - Popa, Stanciu, Chipciu - Rusescu
Rezerve: Arlauskis - Filip, Iancu, Toşca, Neagu, Ţucudean, Tamaş

CS U Craiova primeşte vizita Stelei astăzi, de la ora 15:30, pe stadionul Extensiv, într-un meci ce va conta pentru etapa a 19-a din Liga 1. Partida va fi în direct pe Look Plus, Dolcesport, Digisport şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
ortega
ortega  •  01 Martie 2015, 15:27
Postat de edy91 pe 01 Martie 2015, 15:20

FCSB-isti in sus, FCSB-isti in jos... Aceiasi jucatori erau acum 4 luni la FC Steaua Bucuresti si toti v-ati cacat pe voi de frica atunci cand urma ca echipele voastre favorite sa joace contra lor. :))

Corect ... Cu o singură precizare ... Ckhăckhatul de care vorbești a nimerit exact unde trebuie ... în WC ... că mai e și SB , asta e cireașa de pe tort ...

edy91
edy91  •  01 Martie 2015, 15:20

FCSB-isti in sus, FCSB-isti in jos... Aceiasi jucatori erau acum 4 luni la FC Steaua Bucuresti si toti v-ati cacat pe voi de frica atunci cand urma ca echipele voastre favorite sa joace contra lor. :))

msr_ms
msr_ms  •  01 Martie 2015, 15:17
Postat de cosminracila pe 01 Martie 2015, 15:03

2-1(1-0)

pt halep? :))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (28)
Comentează