FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Situaţie halucinantă la un club important din Liga 1: "Vreau să mă legitimez şi să intru la următorul meci să le arăt cum se joacă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 martie 2015 22:12

Nervos după umilinţa în faţa celor de la Pandurii Tîrgu Jiu, scor 0-4, Eugen Trică a răbufnit la conferinţa de presă. Antrenorul lui CFR e gata să se legitimeze şi să intre în prima echipă în meciul cu U Cluj miercuri. 

"Asta este situaţia. Ăştia sînt jucătorii. Şi gîndiţi-vă că mai sînt 15 etape de jucat. Plus cele două sau trei meciuri din Cupa României. Cel mai tare m-a durut că n-am putut face transferuri.

Am lucrat în Croaţia cu o formulă şi cînd ne-am întors în ţară ni s-a întîmplat ce ni s-a întîmplat. Am încercat să mă legitimez şi eu. Am încercat să-l legitimez şi pe Panin şi pe Anca. N-am putut.

Aşa bătrîn cum sunt, ajutam echipa. Credeţi-mă că mă legitimam. Pentru CFR Cluj îmi puneam ghetele în picioare şi intram în teren, la 39 de ani. E dureros, dar putem face ceva, să schimbăm această situaţie?

Dacă Federaţia îmi dă dreptul, mîine mă legitimez şi cu "U" Cluj sînt în echipă, să le arăt şi lor, jucătorilor mei, cum se joacă fotbal. Cu atitudine şi determinare", a spus Eugen Trică la conferinţa de presă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
borat101
borat101  •  02 Martie 2015, 06:22
Postat de tonyys pe 01 Martie 2015, 23:48

cfr se desfiinteaza pana la sfarsitul anului.

Sper sa nu. Ar fi pacat. O alta echipa care a dat peste bot t*i.g.a_n+imii din fotbalul Romanesc. Sa dus Vaslui, Poli Timisoara, pe UTA nu a lasat'o in Prima Liga. Asta este cand banii negrii trebuia spalati, nivelul de fotbal este la fel de deplorabil.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Martie 2015, 00:23
Postat de tonyys pe 01 Martie 2015, 23:48

cfr se desfiinteaza pana la sfarsitul anului.

nu ar fi exclus. chiar arpy a recunoscut ca exista si aceasta posibilitate sumbra.

tonyys
tonyys  •  01 Martie 2015, 23:48

cfr se desfiinteaza pana la sfarsitul anului.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close