INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Jose Mourinho n-a putut rezista şi s-a făcut remarcat la meciul cu Tottenham » A oferit cel mai amuzant moment al serii

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 martie 2015 22:54

Chelsea s-a impus în finala Cupei Ligii în faţa lui Tottenham, scor 2-0, graţie reuşitelor lui John Terry şi Kyle Walker, autogol. 

La cîteva secunde după începutul reprizei secunde, Jose Mourinho s-a făcut remarcat pe bancă. Portughezul a stropit camera de filmat, iar apoi i-a zîmbit cameramanului.

VEZI VIDEO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
der.bomber
der.bomber  •  11 Martie 2015, 12:47

Herr Pep Guardiola e zeci de clase peste mitócanúl portughez ...

der.bomber
der.bomber  •  11 Martie 2015, 12:47

un clovn ... un antrenor mediocru cu caracter de ghértói ...

lapusneanul
lapusneanul  •  02 Martie 2015, 08:59
Postat de ortega pe 02 Martie 2015, 00:05

Gunoiul ăsta-i Udrea fotbalului ... Cred că în afară de tâmpitul ăla de rus ( cum altfel ...) nimeni n-ar accepta jocul infect al căcănarului Muriniu ... E un fel de gropar al fotbalului ... Priviți ORICE echipă din Bundesliga , și comparați-o ca joc cu orice prostituată de echipă de-a lui Muriniu ... Un translator de duzină ... Robson și acum îl sună pela 3dimineața să-i aducă un pahar de apă ... E un fel de Luțu al lui Abramovici ...

robson a murit :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează