INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO Real Madrid, egal neaşteptat cu o echipă a lui Villarreal formată în mare parte din rezerve » Cristiano Ronaldo, golul 30 în La Liga

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 martie 2015 00:51

Real Madrid a ajuns la al doilea pas greşit în La Liga în ultimele 4 etape şi i-a permis din nou Barcelonei să se apropie.

VIDEO

"Galacticii" au remizat pe teren propriu, 1-1, cu o echipă a celor de la Villarreal formată mai mult din rezerve. Este primul egal înregistrat de Real Madrid în acest sezon.

Fără victorie pe Bernabeu în 15 meciuri (3 egaluri şi 12 înfrîngeri), oaspeţii nu veneau nici de această dată cu mari speranţe, însă au început meciul tare. În minutul 12, Moreno a şutat periculos, dar Casillas a reuşit să se opună. În continuarea fazei, Moi Gomez a tras la colţul lung, iar de această dată, chiar dacă portarul madrilenilor era bătut, Carvajal a respins cu capul de pe linia porţii.

Pînă la pauză au mai fost două şanse de a marca, ambele în contul campioanei Europei. În minutul 34 Varane a fost la un pas de a-şi trece numele pe tabelă, însă lovitura sa de cap a trecut la cîţiva centimetri de poartă. A doua şansă a venit spre finalul reprizei, cînd Gareth Bale a centrat de pe partea dreaptă, iar mingea a căzut pe bara transversală.

Ronaldo, golul 30 în acest sezon
Imediat după pauză şi-a intrat în rol Cristiano Ronaldo. Portughezul a fost faultat în careu de Bailly, iar arbitrul a dictat penalty. Tot Ronaldo l-a şi executat, perfect, fără vreo şansă pentru Asenjo.

Cu cele 30 de goluri după 22 de etape, lusitanul a atins o bornă unică în istoria lui Real Madrid şi a marilor campionate din Europa. Cristiano a ajuns la al 5-lea sezon consecutiv cu peste 30 de goluri marcate, performanţă pe care nimeni n-a mai reuşit-o.

Practic, vedeta lui Real Madrid a avut un singur sezon în care n-a reuşit 30 de goluri de cînd îmbracă tricoul campioanei Europei, mai exact în primul său an. Atunci a marcat "doar" 26.

Egalarea, peste 12 minute
Intrările lui Vietto şi Trigueros au adus mai multă prospeţime în dreptul oaspeţilor, care au restabilit egalitatea prin Moreno.

Acesta a şutat pe jos de la marginea careului, în plasa laterală, fără vreo şansă pentru Casillas. Oaspeţii puteau chiar cîştiga, însă reluarea lui Vietto cu capul din plonjon a fost respinsă incredibil de Casillas în minutul 88.

Real Madrid are în acest moment 61 de puncte, cu două peste Barcelona şi 7 peste Atletico. Etapa viitoare madrilenii joacă la Bilbao, în timp ce Barca primeşte vizita lui Rayo Vallecano. 

100% este procentajul lui Ronaldo la ultimele 15 penalty-uri executate

9 dintre cele 30 de goluri din acest sezon au fost de la punctul cu var

11 goluri i-a dat Ronaldo lui Villarreal în La Liga, fiind lider la acest capitol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
treadstone
treadstone  •  02 Martie 2015, 12:10

Penaldo e de neoprit!

danger.
danger.  •  02 Martie 2015, 10:54
Postat de alex91ro pe 02 Martie 2015, 09:34

ha, Ronaldo 9 din 30, messi 2 din 27. Cred ca realizeaza toata lumea cine e farseorul

Messi nu stie sa le dea , am vazut asta in UCL de ex.

alex91ro
alex91ro  •  02 Martie 2015, 09:34

ha, Ronaldo 9 din 30, messi 2 din 27. Cred ca realizeaza toata lumea cine e farseorul

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close