FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - VIITORUL 0-0

"Regele" înjurat în Giuleşti » Gică Hagi, amuzat de incident: "Mi-am luat şi eu cîteva, dar îi înţeleg"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 martie 2015 23:05

Gică Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, a fost apostrofat la meciul cu Rapid, scor 0-0, de fanii giuleşteni prezenţi la Tribuna 0.
"Regele" nu s-a supărat pe suporterii Rapidului, fiind mai mult amuzat de aceştia: "Mi-am luat şi eu cîteva de-acolo din spate, dar îi înţeleg pentru că e rivalitatea mare".

Gică Hagi a explicat şi de ce echipa sa nu a reuşit să profite de situaţie în repriza a doua, cînd a avut doi oameni în plus.

"Nu am arătat bine din punct de vedere mental. Am arătat prea multă frică în evoluţia noastră şi am avut prea puţine acţiuni individuale. Am jucat şi cu doi copii născuţi în '97, apoi am mai băgat unul născut în '95. Am mizat din nou pe tineri, cărora le e greu în faţa unor suporteri ca ai Rapidului.

N-am ştiut să profităm de superioritatea numerică şi ne-am apărat cu prea mulţi jucători. Pînă la urmă e un punct important obţinut pe terenul unei echipe cu care ne luptăm pentru salvarea de la retrogradare", a spus Gică Hagi.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  04 Martie 2015, 09:03

Bravo, Hagi! Atitudine de fotbalist, nu de pianist. Insa...privind comentariul tau mai vechi, afla ca- păstrând cam același fond de salarii din tur- avem jucatori muuuuult mai buni acum. Toate bune

hgd61
hgd61  •  03 Martie 2015, 19:59

Hagi ...a fi un jucator MARE nu inseamna a fi un antrenor MARE. Cand vei intelege aceasta vei ramane in inimile tuturor iubitorilor de fotbal. Dar caracterul, din pacate, tradeaza si deasemeni anturajul (a se vedea lotul de la poarta alb). Oricum pentru noi microbisti vei ramane UN MARE JUCATOR de fotbal, langa DOBRIN, BALACI, IORDANESCU, etc.....dar doar atat...

e_scu
e_scu  •  03 Martie 2015, 15:10
Postat de m1k3 pe 03 Martie 2015, 13:38

n-are nicio treaba asta..Hagi e rege pentru ca dreptul lui a fost mai valoros decat cel al lui panco si sumudeca la un loc..iar stangul decat toata istoria rapedului ;)

Cea mai buna si mai adevarata remarca ever. Bravo!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează