INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Din accidentare în accidentare » Ciprian Marica are probleme fără sfîrşit la Konyaspor

Foto: konyaspor.org.tr
Foto: konyaspor.org.tr

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 martie 2015 09:49

Ciprian Marica nu a avut un sezon prea bun la Konyaspor, românul fiind mai tot timpul accidentat. Atacantul a lipsit şi la ultimul meci al formaţiei sale împotriva lui Fenerbahce, 1-1.
În vîrstă de 29 de ani, fotbalistul s-a accidentat la un antrnament înaintea ultimei partide de campionat. Presa turcă anunţă că Marica se antrenează cu unul dintre preparatorii fizici şi face doar alergări uşoare. Durerile de la ultima accidentare suferită la genunchi încă nu-i dă pace, iar acum tot în aceeaşi zonă s-a lovit.

Românul nu vrea să forţeze pînă nu se va reface complet şi nu va juca în meciul de duminică, în deplasare, cu Basaksehir.

Ciprian Marica abia revenise după o accidentare la acelaşi genunchi suferită la antrenamentul echipei naţionale de dinaintea meciului din preliminariile pentru Euro 2016 cu Ungaria.

2 goluri în 7 partide a reuşit Marica pentru turci în toate competiţiile

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Martie 2015, 11:50

Marica este un jucator ...terminat...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează