FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - STEAUA 1-1

Alexandru Chipciu, replică acidă la adresa crainicului Petrolului » Ce a spus despre ironiile din timpul meciului

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 06 martie 2015 11:39

Mircea Baganagiu, crainicul arenei din Ploieşti, i-a ironizat pe stelişti înaintea partidei din prima manşă a semifinalei Cupei României, 1-1, anunţînd că Petrolul va juca împotriva unei debutante în Cupă.
Acesta a continuat cu aroganţele şi în timpul partidei, iar după golul Petrolului a anunţat: "Petrolul 1, FCSB 0".

Alexandru Chipciu i-a dat replica imediat după partidă şi nu s-a ferit să-i dedice golul marcat în ultima fază a meciului.

"Îi dedic acest gol crainicului stadionului pentru că am auzit despre aroganţele de dinainte de meci şi pentru că imediat după ce au marcat ne-a numit FCSB. Nu cred că era nevoie de aceste ironii. Noi sîntem Steaua Bucureşti", a spus Alexandru Chipciu la televiziunea sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
khal_37
khal_37  •  06 Martie 2015, 21:50
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Nu generaliza, tzyg@nii din Romania sustin echipa corsicanilor si a prostituatelor in capotele si furouri....miticii sustin fc g@ozari.

khal_37
khal_37  •  06 Martie 2015, 21:46
Postat de mmaral97 pe 06 Martie 2015, 17:52

sa inteleg ca tu locuiesti in unul din cartierele exclusiviste Rahova sau Ferentari ? am vazu la meciurile de pe Mall Arena cine sunt suporterii FCSB ! In alta ordine de idei, se pare ca ta@tu a venit cu trenul din Moldova si striga "Sarmaaaa" !

La meciurile de pe National Arena tu nu ai vazut atatia suporteri in viata ta decat la meciurile Stelei. Tzyg@ni ca tine nu au ce cauta printre suporterii Stelei. Tu, ca si cetatean de mana a 3-a dn Romania, ai voie sa sustii ori rapidul, dinamo, craiova, cfr sau petrolul. Cetatenii de prima clasa(6-7 milioane declarati) sustin cea mai iubita echipa din Romania: FC STEAUA BUCURESTI. Asa ca dispari bre ca mirosi a hazna de gunoi.

mmaral97
mmaral97  •  06 Martie 2015, 17:52
Postat de fcsb.86 pe 06 Martie 2015, 14:49

La vreo 59 km distanta de Bucuresti. Nu am nimic cu orasul sau populatia lui, dar 70% sunt etnie rroma cu siguranta. Cel putin in Nord (peste pod) si vestul sunt ... criminale ... de faimoasa "cina" nu mai discutam.

sa inteleg ca tu locuiesti in unul din cartierele exclusiviste Rahova sau Ferentari ? am vazu la meciurile de pe Mall Arena cine sunt suporterii FCSB ! In alta ordine de idei, se pare ca ta@tu a venit cu trenul din Moldova si striga "Sarmaaaa" !

Vezi toate comentariile (32)
Comentează