FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gata! Giedrius Arlauskis a ales » Hotărîrea lui este definitivă: "E o decizie bărbătească"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 06 martie 2015 13:29

Giedrius Arlauskis îşi termină contractul cu Steaua în luna iunie a acestui an, iar impresarul său, Leonid Istrati, spune că portarul nu va mai continua la formaţia din Ghencea.
"Arlauskis nu mai vrea să continue la Steaua. El s-a simţit extraordinar la echipă pînă în momentul în care a fost trimis în tribună. Jucătorul mi-a sugerat să pornim pe un alt drum din luna iunie. Am comunicat Stelei decizia noastră.

La începutul acestei luni am decis de comun acord că e mai bine ca Arlauskis că continue în altă parte. E o decizie bărbătească şi demnă. Nu mai există nici o şansă ca el să rămînă la Steaua. Jucătorul are oferte din Anglia, din prima ligă, şi Italia", a spus Leonid Istrati la Dolcesport.

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a confirmat şi el spusele lui Leonid Istrati şi a spus că nu mai e nici o şansă de negociere în cazul lui Arlauskis.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (71)
mariusjohnel
mariusjohnel  •  07 Martie 2015, 09:38

Foarte bine,omul este corec gata de astazi nu mai joaca titular nici rezerva aceis soarta si cu prepelita pregatitiva oameni ptru la anul nare rost sa-i tii in forma prtu alta echipa ,arlauski cand a venit la steaua nu era sigur pe el acum da din coada ff bine sa stea pe bara pana la vara.multumesc.

buzucm
buzucm  •  06 Martie 2015, 20:46

pasionat de fotbal? cauta pe google blogul allenatore

liviuemil
liviuemil  •  06 Martie 2015, 20:32
Postat de unico_biancorossi pe 06 Martie 2015, 19:01

mi-ar fi convenit sa ramana arllequinus in poarat, daca e pus sub presiune face niste gafe cat lituania de mari. cojocaru e portar supervaloros.

Uite cum ti-ai gasit vocatia de antrenor !!!!

Vezi toate comentariile (71)
Comentează