SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Marius Copil, după victoria cu Dudi Sela: "Nu trebuia să pierd primul set"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 06 martie 2015 20:35

Marius Copil a vorbit despre victoria obţinută cu Dudi Sela, scor 6-7 (3), 7-6 (3), 6-4, 6-2, în al doilea meci al întîlnirii de Cupa Davis cu Israel.
"Oamenii ăştia frumoşi ne ajută să cîştigăm meciurile şi sper ca mîine să vină mai mulţi, să cîştigăm cu 3-0, să ne impunem de sîmbătă. Mă bucur că jucăm din nou la Sibiu şi sper să avem mai multe meciuri aici.

Dudi Sela a încercat la sfîrşit să facă pauzele cît mai scurte pentru că a crezut că nu stau bine cu pregătirea fizică, dar mă simt bine, puteam să mai joc încă un set. Nu trebuia să pierd primul set, dar e bine că am cîştigat, asta este important", a spus Marius Copil la TVR.

În primul meci al zilei, Adrian Ungur l-a învins pe Bar Tzuf Botzer, scor 7-5, 6-3, 6-0, astfel că România conduce Israelul cu 2-0 în partida contînd pentru turul I al Grupei I a Zonei Euro-africane a Cupei Davis.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
akros
akros  •  06 Martie 2015, 22:13
Postat de puiu.mordasan pe 06 Martie 2015, 21:48

ok,dupa ce invingem Israelul intram in primele 16 sau jucam baraj?

Mai e mult pana departe... Daca batem Israelul vom juca in turul 2 al grupei I Europa/Africa cu Slovacia probabil (conduce cu 2-0 pe Slovenia). Doar daca reusim sa batem Slovacia in turul 2 vom ajunge la baraj pentru grupa mondiala (primele 16) cu una din cele 8 tari care vor pierde acum in primul tur (ex: Croatia, SUA, Germania etc.)... Sperante putem sa ne facem in Fed Cup, unde intalnim Canada (Bouchard & co.) in 18-19 aprilie in barajul pentru grupa mondiala. Pana atunci insa, sa le tinem pumnii maine lui Mergea si Tecau in meciul de dublu, sa incheie repede socotelile cu Israelul.

puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  06 Martie 2015, 21:48

ok,dupa ce invingem Israelul intram in primele 16 sau jucam baraj?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează