FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREŞ - DINAMO 2-1

Critici dure după eşecul lui Dinamo: ”Ce speranţe să mai am? Unii jucătorii sînt degeaba la echipă”

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 06 martie 2015 22:41

Giani Kiriţă, fostul fundaş al lui Dinamo, a vorbit despre eşecul "cîinilor" la Tg. Mureş, 1-2 cu ASA.
"Nu mi-a plăcut atitudinea jucătorilor. Ar fi trebuit să abordeze altfel partida. În momentul în care mergi la o echipă care nu pierde acasă, trebuie să fii supermotivat. Ei au jucat doar o repriză.

Unii dintre ei sînt degeaba la Dinamo. La golul doi e o greşeală mare de plasament a portarului. Se vede din avion gafa. Nu ştiu ce speranţe să am de la Dinamo. Poate doar să se lege echipa actuală", a spus Giani Kiriţă la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (116)
1745flo
1745flo  •  08 Martie 2015, 16:46
Postat de suffarstar pe 07 Martie 2015, 08:20

Asteptam si comentartiile lui Lupu ! Lupu si cu Kiritza doi sclavi oieri albanezi .Astia n-au privit niciodata cu ochi buni pe Negoitza . Cert e ca Dinamo a jucat aseara exceptional ,mai ales prima repriza a fost de vis . Daca se continua proiectul si nu o sa se plafoneze astia , Dinamo va redeveni ceea ce a fost .

Si chiar mai mult de atata!

nicse
nicse  •  07 Martie 2015, 13:08
Postat de calinescu_ pe 07 Martie 2015, 09:06

DIFERENTA AU FACUT-O INCHIZATORII ....!!! CE SPUNEAM EU DE GABI MURESAN ????? AM AVUT NOROC CA N'DOYE NU A PREA PUS OSUL ....!!!! SI PAPAGALUL DE STANCIU VREA SA ADUCA LA DINAMO PE HENRIQE , PE HORA , PE GOROBSOV SI PE STANCIOIU...!!!! HATEM AR FI UN EXCELENT FUNDAS DREAPTA , VITEZA SI CENTRARILE SUNT DE 10 ...!!! GRIGORE E UN NEICA NIMENI IN CONTINUARE ...!!! CATA DIFERENTA INTRE EL SI MURESAN ...!!!! CRISTESCU STIE CEVA CA VARF 2 INSA EL A FOST ADUS CA INCHIZATOR ...!!! :))) MATEI VA MURI SPERANTA ...!!! CE BUN AR FI FOST CORDOS IN LOCUL LUI MACHADO ....!!!

Observ ca nu spui nimic de penibilul de Barboianu. Cordos era doar cu putin mai bun decat un alt penibil, Durimel

candyman70
candyman70  •  07 Martie 2015, 10:08

Bai Teja ce naiba cauta la prima echipa nulitati ca Barboianu si Cristescu? Serginho sta pe banca..Alexe om de-o repriza ia masuri nene..Pe Bilinski n-are cine-l juca suficient...Elhamed bun..Machado n-re nici o vina penibilul de Barboianu l-a incurcat,,Comentariul tău...

Vezi toate comentariile (116)
Comentează
Close