SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MIAMI

Serena Williams, declaraţii surprinzătoare cu mai puţin de 24 de ore înainte de meciul cu Monica Niculescu: "Trebuie să suport asta"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 martie 2015 14:03

Serena Williams nu se află într-o stare deloc bună înaintea partidei din turul 2 de la Miami, unde o va întîlni pe Monica Niculescu. Liderul WTA recunoaşte că e încă măcinată de durerile care au forţat-o să se retragă de la Indian Wells. 

Americanca a recunoscut că problemele sînt destul de mari, însă va strînge din dinţi pentru a face un joc cît mai bun: "Trebuie să văd cum gestionez situaţia. Voi face tot posibilul pentru a suporta durerea, mai mult nu am ce să zic.

Trebuie să trec peste dureri. Dacă mă va ajuta psihicul, cred că voi suporta durerea. E nevoie de mult mai mult însă pentru a putea fi oprită. Cred că voi fi bine", a zis Serena Williams conform tennis.com.

Serena Williams şi Monica Niculescu joacă sămbătă dimineaţă, de la ora 2:00, în direct la DolceSport 1.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
gilmaion
gilmaion  •  28 Martie 2015, 09:09

meciu s-a amanat pentru asta seara din cauza ploii.

hanseatic69
hanseatic69  •  28 Martie 2015, 05:59

cand incepe meciul...la ora 2.00 n-a fost nimic!

gizeh
gizeh  •  28 Martie 2015, 00:45

BAFTĂ,Monica! Sper să ne faci o surpriză plăcută!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează