FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Protestul fanilor Stelei a continuat şi la amicalul cu Farul: "Nu vrem o clonă inventată"

Articol de - Publicat sambata, 28 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 martie 2015 12:59

Ultraşii Stelei au protestat şi la Constanţa, la amicalul cu Farul, faţă de conflictul dintre campioana României şi MApN pentru marca Steaua.
Cîţiva fani ai "roş-albaştrilor" au afişat un banner la începutul meciului: "Vrem Steaua adevărată, nu o clonă inventată". Aceştia au fost sprijiniţi şi de galeria Farului, care au avut pe gard mesajul: ”FCSB nu e Steaua".

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a dat însă asigurări că ”roş-albaştrii” îşi vor recupera marca pînă la finalul actualului sezon. Citeşte mai multe detalii!

Ultraşii Stelei au protestat şi la Constanţa, la amicalul cu Farul, faţă de conflictul dintre campioana României şi MApN pentru marca Steaua.
Cîţiva fani ai "roş-albaştrilor" au afişat un banner la începutul meciului: "Vrem Steaua adevărată, nu o clonă inventată". Aceştia au fost sprijiniţi şi de galeria Farului, care au avut pe gard mesajul: ” FCSB nu e Steaua".

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a dat însă asigurări că ”roş-albaştrii” îşi vor recupera marca pînă la finalul actualului sezon. Citeşte mai multe detalii!


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
1137925716222554
Cox Syl  •  15 Ianuarie 2017, 16:00
Postat de sibelius pe 28 Martie 2015, 15:41

De ce a fost desfiintata Carmen Bucuresti? Unde au ajuns jucatorii?

Asa a aparut Steaua lui Talpan , care acum doreste sa reinitieze aceeasi operatiune *** de a infiinta o clona in eprubeta ! Conform "Gazetei Sporturilor", la 30 noiembrie 1945, FC Carmen București va disputa un meci amical contra campioanei sovietice Dinamo Tbilisi pe stadionul ANEF. Potrivit ficei lui Ionel Mociorniță, Marie Rose, Ministrul de Externe al României, Ana Pauker, a ordonat patronului clubului să piardă meciul. Scopul Anei Pauker era să arate românilor "superioritatea omului sovietic". Tot potrivit Gazetei Sporturilor aflăm că la 30 decembrie 1945 D. Shirtladze își exprima regretul că nu au putut disputa meciul cu FC Carmen „din cauza refuzului d-lui Ionel Mociorniță”. Acest lucru a atras după sine consecințe dezastruoase. Mai întâi clubul este supus cercetării de către Comisia Centrală Sportivă a Confederației Generale a Muncii , iar mai apoi la 19 aprilie primește mustrare publică și interdicție un an de a susține meciuri internaționale. În vara anului 1947 echipa este desființată[1], locul său în prima divizie fiind luat de ASA București, viitoarea Steaua.[1] Jucătorii echipei s-au împânzit la celelalte formații bucureștene, o parte dintre ei rămânând însă împreună și înființând echipa Pielari, redenumită mai târziu Flacăra Roșie care a evoluat în campionatul municipal București, și mai târziu în Divizia C. reușind pentru un sezon chiar și promovarea în Divizia B. Echipa a dispărut în anii 1960

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mvradulescu
mvradulescu  •  29 Martie 2015, 09:50

E adevărat că distanța de la Craiova la București e destul de mică, însă nu credeam că epidemia asta de penibil se ia ca gripa.. Ce este atitudinea asta de contestare a echipei care v-a adus mai multe bucurii decât propriile voastre familii? Voi nu vedeți că oamenii pe care îi înjurați cu consecvență au picat psihic și asta vi se datorește în exclusivitate !. O echipă o îndrăgești sau nu după jocul pe care îl prestează, după satisfacțiile pe care ți le aduce, nu după o hotărâre judecătorească corectă au ba ! Treziți-vă stelişti din starea asta de inconștiență care distruge un simbol care a ridicat moralul populației române în vremurile de restriște !!!

paterna
paterna  •  28 Martie 2015, 18:31

In tur ce echipa au sustinut asa zisa galerie chiar daca avea alt nume? Daca se recupereaza sigla acesti asa zisi fanu nu ar trebui primiti pe stadion sa faca alta echipas pentru eicare sa se numeasca F.C.Peluza

Vezi toate comentariile (50)
Comentează