FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pierde "Dodel" banderola Stelei? Gestul golănesc la adresa fanilor l-ar putea costa: "Vom vedea!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 martie 2015 16:18

Cristi Tănase riscă să rămînă fără banderola de căpitan după ce a scuipat spre fanii Stelei la partida cu Viitorul, scor 4-1. (VIDEO)
Deşi a cerut scuze pentru gest şi a scăpat de sancţiuni din partea comisiilor, ”Dodel” ar putea să fie în continuare taxat de club. Costel Gâlcă a vorbit despre incident şi a explicat că n-a purtat încă o discuţie serioasă cu decarul campioanei.

"N-am putut să vorbesc cu el pînă acum. Nici n-am văzut ce s-a petrecut atunci. Vom vedea ce se va întîmpla cu banderola", a explicat tehnicianul Stelei.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Martie 2015, 19:07

Vad ca Liga si comisiile ei si-au bagat ca strutul capul in nisip ca de obicei când e vorba de echipa lui jiji !!! Incredibil ! Ce o sa creada tinerii jucatori....pai daca Tanase jucator de nationala isi permite sa scuipe spectatorii, inseamna ca nu e chiar asa rau, nu ?!

doarbes_sorin
doarbes_sorin  •  28 Martie 2015, 18:43

Este normal sa cedeze Tanase si restul la ce presiune exista la echipa , din punctul meu de vedere FC Steaua Bucuresti este clubul de fotbal cu 25 de titluri si care urmeaza sa castige un nou campionat cu jucatorii astia huliti de toti : Tanase ,Prepelita , Chipciu ,Varela ,Popa care la fiecare meci incearca sa joace un fotbal de calitate uneori le iese alteori nu .Cum Reghe a fost respectat pentru ce a facut asa trebuie si Galca impreuna cu actualii jucatori sustinuti .in Romania in momentul de fata e greu de tinut jucatori valorosi si cu salarii de 1 mil E .

raduraduradu
raduraduradu  •  28 Martie 2015, 18:13

Ia mai lasati-l in pace pe Tanase! In lipsa de alte subiecte, vorbiti numai despre flegma lui! A facut o prostie mare, dar si-a cerut scuze. Gata! Ajunge! Tot acest atac mediatic este menit sa destabilizeze si mai mult Steaua. Cine va comanda?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează