SPORTURI  »  BOX  »  IBF SEMIMIJLOCIE

Leonard Doroftei îl face praf pe antrenorul lui JoJo Dan: "N-a ştiut să pregătească meciul"

Foto: hallamfm.co.uk
Foto: hallamfm.co.uk

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 29 martie 2015 14:19

JoJo Dan a fost pus de patru ori la podea în meciul de azi-noapte ce conta pentru titlul mondial IBF la categoria  semimijlocie cu Kell Brook. Staff-ul românului a decis ca a cincea rundă să nu se mai dispute şi sportivul nostru a abandonat lupta.
Leonard Doroftei, fostul mare pugilist român, consideră că principalul vinovat pentru înfrîngerea lui JoJo Dan este antrenorul său Pierre Bouchard.

"N-a fost pregătit bine meciul. Dau vina pe antrenor, nu pe JoJo Dan. Nu l-a învăţat să lovească aşa cum trebuie. JoJo Dan e un sportiv care munceşte, dar meciul a fost pregătit greşit. Dacă ar fi trecut mai multe reprize am fi văzut un alt fel de JoJo Dan.

El a fost foarte bine pregătit fizic, dar a existat un minus în pregătirea lui tactică. A boxat cu un adversar care loveşte cu ambele braţe şi nu stă deloc pe loc. Antrenorul românului trebuia să găsească un stil pentru a-l surprinde pe englez.

Eu i-aş fi spus să stea cu braţul în faţă şi să fie într-o continuă mişcare, iar atunci cînd se apropie adversarul să-l ia în braţe. E permis! Îl putea scoate din mînă pe Brook. Asta i-a lipsit lui JoJo!", a spus Doroftei la Dolcesport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
luc11
luc11  •  30 Martie 2015, 00:22

cu orice tactica lua bataie inainte de limita...Brook a fost cu o clasa peste JoJo la toate capitolele ...senzatia a fost ca-l putea bate numai cu o mana, garda lui JoJo era direct barbia

cristimunte
cristimunte  •  29 Martie 2015, 18:49

brook nici nu s-a chinuit..daca vroia il facea in 1-2 reprize maxim..dar a ajuns challenger,cand altii ca bradley,khan sunt dupa el in clasament...interesant...dar cam asa stau lucrurile.

sorin965
sorin965  •  29 Martie 2015, 18:13
Postat de valiza.epo pe 29 Martie 2015, 18:01

Doroftei e simpatic. Zice ca antrenorul a gresit pentru ca nu l-a invatat sa loveasca! Apoi spune ca el l-ar fi sfatuit pe Can sa-l ia in brate pe adversar, adica sa nu-l loveasca!?!

Nu ai înţeles nimic , adică când vrea acela să lovească , sau mai bine zis , Dan este în situatia de a nu putea lovi el primul să îl ia în braţe , iar când este în siguraţă să lovească primul . Dar ştii ce , eu cred că de fapt ai înţeles destul de bine .

Vezi toate comentariile (48)
Comentează
Close