FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - INSULELE FEROE 1-0

Alex Maxim promite o altă evoluţie în faţa Irlandei de Nord: "Facem totul pentru a cîştiga"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 29 martie 2015 23:51

Mijlocaşul Alexandru Maxim ştie ce le-a lipsit tricolorilor pentru a face spectacol în a doua repriză a meciului cu Insulele Feroe, cîştigat pînă la urmă la limită, scor 1-0. 

"Cred că ne puteam face meciul mai uşor dacă aveam la pauză 2-0. Una peste alta e bine că am luat 3 puncte pe un teren dificil. Ne-a lipsit ceva mai multă concentrare la finalizare.

Am mai făcut un pas spre Euro, sîntem aproape. Totul depinde numai de noi, de mult n-am mai fost în situaţia asta. Promitem că facem tot ce putem să cîştigăm în Irlanda de Nord", a zis şi Alexandru Maxim la DigiSport.

Clasament:

1. România 13p
2. Irlanda de Nord 12p
3. Ungaria 8p
4. Finlanda 4p
5. Insulele Feroe 3p
6. Grecia 2p

Meciuri viitoare

13 iunie
Finlanda - Ungaria
Irlanda de Nord - România
Insulele Feroe - Grecia

4 septembrie
Insulele Feroe - Irlanda de Nord
Grecia - Finlanda
Ungaria - România

7 septembrie
Finlanda - Insulele Feroe
Irlanda de Nord - Ungaria
România - Grecia

8 octombrie
Ungaria - Insulele Feroe
Irlanda de Nord - Grecia
România - Finlanda

11 octombrie
Insulele Feroe - România
Finlanda - Irlanda de Nord
Grecia - Ungaria

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
goghe
goghe  •  30 Martie 2015, 15:41
Postat de mariusjohnel pe 30 Martie 2015, 07:01

Domnule general, cu maxim la retrogradare nu ne mai calificam a fost nul de ce fortati nota cu el e catrastofa va mltumesc nu vreau sa comentesc mai mult.

Generalu este politican si nu risca sa intre in gura lumii cum a facut Piturca. D-aia il baga pe amaritul asta de Maxim in teren, sa fie multumiti toti cocalarii care il ridica in slavi pe unul caruia ii iese un dribling din 10.

goghe
goghe  •  30 Martie 2015, 15:38
Postat de gametable08 pe 30 Martie 2015, 07:43

Maxim nu a jucat bine aseara insa altii au jucat mai prost ,pe cine sa aducem in locul lui? nu cred ca momentan avem pe cine,din campionat ce sa luam? Liga 1 a scazut, nu se mai baga bani iar nivelul fotbalului este la limita penibilului.am ajuns sa aducem jucatori din ARabia la Nationala ca nu avem altii..cum arata generatia lui Hagi..HAgi REAL Madrid Gica Popescu Barca,Dan Petrescu CHelsea etc..ce vremuri

Las-o ba cu banii! Una-doua va uitati in gura la toti hotii care s-au umplut de bani din fotbal!! Liga n-are nevoie de bani sa supravietuiasca, are nevoie sa scape de paduchi! Sa creasca fotbalisti, nu sa aduca 2-3 negri si 4 sud-americani pe care sa ii vinda repede patronul dupa un sezon!! Sint destui copii care vor sa joace si nu le da nimeni nici o sansa ....

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  30 Martie 2015, 12:02

Vai de noi ce am ajuns...Trupa de pensionari ca Tata Puiu...!! De unde nui,nici D-zeu nu cere !!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează