INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTERVIU

Gheorghe Hagi, omul săptămînii în Magazinul UEFA Champions League: "Nu te naşti cel mai bun, devii"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 30 martie 2015 14:39

Magazinul UEFA Champions League l-a ales pe Gică Hagi ca fiind personajul principal al ultimei săptămîni. "Regele" a vorbit despre cele mai frumoase momente din cariera sa în Ligă.
Hagi a jucat la echipe precum Steaua, Real Madrid, Barcelona şi Galatasaray, iar în 1989 a fost foarte aproape să ridice cel mai preţios trofeu al echipelor de club, însă Steaua a fost învinsă categoric de AC Milan în finală.

"Ca fotbalist, toate cluburile mi-au dat ceva. Nu te naşti cel mai bun, devii, înveţi în timp. Am făcut performanţă şi mă bucur. Sînt fericit. Mă uit în spate cu bucurie, am la ce să mă uit. Sînt mândru şi fericit", a spus Hagi.

Ultimul meci în Liga Campionilor al celui care este considerat cel mai bun fotbalist român din toate timpurile a fost în 2001, cînd Hagi a evoluat pentru Galatasaray cu care a ajuns pînă în sferturile de finală, fiind eliminat de Real Madrid. În tur, turcii se impuneau cu 3-2, iar "Regele" rememorează acele momente.

"La 3-2, toată lumea era euforică. Ei rîdeau, eu stăteam liniştit. "O să vedeţi ce se întîmplă la Madrid". Ştiam că un club atît de mare este foarte puternic, atunci cînd îşi strînge toată energia. În minutul 25 sau 35 era deja 3-0 pentru ei", a povestit Hagi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
goghe
goghe  •  30 Martie 2015, 20:12

Hagi - spune-i si lui Ianis asta!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează