FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a transferat un lider în vestiar » Gesturile prin care a demonstrat că s-a impus deja în Ghencea

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 30 martie 2015 15:54

Steaua a cîştigat amicalul de sîmbătă cu Farul, scor 2-1. În acest meci, Costel Gâlcă nu a avut la dispoziţie cei mai buni oameni din lot, care au fost chemaţi la echipa naţională pentru meciul cu Insulele Feroe (1-0). 

În lipsa lui Cristi Tănase, Lucian Filip a fost căpitanul campioanei României, fiind unul dintre cei mai vechi oameni din lot.

Deşi mijlocaşul a purtat banderola pe braţ, căpitan a părut mai degrabă Gabi Tamaş. Fundaşul e printre cei mai experimentaţi jucători ai campioanei, lucru pe care îl arată la fiecare meci pe care îl joacă.

Nu numai că are evoluţii apreciate, dar Tamaş se comportă ca un adevărat căpitan. Ţipă în permanenţă la colegii din defensivă şi îi aşează cît mai bine în teren la fiecare fază fixă.

Cele 63 de selecţii la echipa naţională îl îndreptăţesc să se comporte astfel, iar mai tinerii săi colegi nu au contestat şi respectă fără nici un comentariu sfaturile primite.

5 meciuri are Gabi Tamaş la Steaua

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
portardelegenda
portardelegenda  •  31 Martie 2015, 10:47

pentru cine vede dincolo de cancan Tamas e un jucator bun ce va ajuta Steaua iar Argaseala a facut o miscare buna aducandu-l

khal_37
khal_37  •  30 Martie 2015, 19:52

Tamas tipa??? Fetitele tipa!

grid
grid  •  30 Martie 2015, 17:56

Tamaș este ceea ce se numește un lider informal. Dincolo de nebuniile lui extrasportive, are temperament de luptător, valoare și experiență. Beleaua e că nu prea suportă cantonamentele..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează