FOTBAL  »  Superliga  »  MITĂ ÎN ELICOPTER

Vasile Avram îşi aşteaptă verdictul în dosarul ”Mită în elicopter”: "Sînt nevinovat, fapta nu există!"

În urmă cu două luni, Avram și ceilalți inculpați au fost achitați de Curtea de Apel, însă procurorii au atacat decizia cu recurs la ÎCCJ // Foto: Bogdan Fechită
În urmă cu două luni, Avram și ceilalți inculpați au fost achitați de Curtea de Apel, însă procurorii au atacat decizia cu recurs la ÎCCJ // Foto: Bogdan Fechită

Articol de - Publicat marti, 31 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 31 martie 2015 11:46

Avram încă aşteaptă verdictul în dosarul în care este acuzat că a primit bani negri pentru a delega anumite brigăzi la meciurile lui FCM Tîrgu Mureş.

Ieri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, s-a judecat ultimul termen în dosarul "Mită în elicopter", cu Vasile Avram printre protagonişti. Procurorii au cerut condamnarea acestuia pentru luare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

"Doamnă preşedintă, vă rog să respingeţi apelul, sînt nevinovat, fapta nu există!", s-a apărat fostul şef al CCA. În acelaşi dosar mai sînt implicaţi Adrian Penciu şi Vasile Chiorean. Ultimul ar fi intermediat o înţelegere privind delegarea unor arbitri agreaţi de FCM Tîrgu Mureş la meciurile din sezonul 2010-2011. Completul de judecată a rămas în pronunţare cu dată nespecificată.

Avram are probleme şi la Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti: Tudor Iacov, preşedintele Progresului, i-a formulat o plîngere penală pentru abuz în serviciu privind alegerile din 2013!

19 mii de euro ar fi primit, conform procurorilor, Avram de la Ţerbea în mai 2011 pentru delegarea unor arbitri agreaţi la partidele lui FCM Tg. Mureş

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
romeverest
romeverest  •  31 Martie 2015, 19:12

Urmatorul pe lista.....Mitica Dragomir, alias Don Corleane, care nu poate explica comisionul de 2 mil. de euro acordat unei firme, cu ocazia atribuirii drepturilor de televizare a campionatului din Liga 1 !! Va urma cu siguranta si dosarul cu spaga, acoperita prin publicitate, de la RDS, din sala de festivitati a lui Corleone, spaga mai clara decat lumina zilei !!

blacmen
blacmen  •  31 Martie 2015, 09:38

Mai taie din ele, mustaciosule! Cat tupeu poti sa ai?

steaua1986forever
steaua1986forever  •  31 Martie 2015, 09:30

cat tupeu are "romanul asta cu mustata"....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează