FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Daniel Stanciu, despre umilinţa suferită de Dinamo contra celor de la Debrecen: "Am luat în calcul o înfrîngere! Jucătorii erau obosiţi"

FOTO: Octavian Cocoloș
FOTO: Octavian Cocoloș

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 30 martie 2015 23:02

Dinamo a profitat de pauza prilejuită de meciul României cu Insulele Feroe şi a disputat un amical cu Debrecen, pierdut cu scorul de 0-6.

Daniel Stanciu, managerul echipei, a explicat înfrîngerea usturătoare suferită de "cîini".

"Acest amical a fost stabilit încă de cînd era Mihai Teja antrenor. Noi am dorit să amînăm meciul, dar nu s-a putut.

Flavius Stoican a făcut multe antrenamente fizice în această perioadă şi jucătorii erau foarte obosiţi şi încărcaţi fizic. S-a făcut antrenament chiar şi vineri dimineaţă, înainte să plecam spre Ungaria.

Nouă ne-au lipsit foarte mulţi titulari, precum Niculae, Bilinski, Elhamed, Rotariu, Filip sau Bunoza. Am jucat cu o echipă puternică, care participă în cupele europene. Am luat în calcul o înfrîngere, dar nu aşa usturătoare", a declarat Stanciu la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
chris_bu67
chris_bu67  •  31 Martie 2015, 18:17

Jucătorii lui Dinamo joacă probabil în cluburi de noapte,iar cît despre oboseală s-au născut obosiți,iar despre conducere și antrenori sunteți morți și nu știți asta,pt. că atunci când ești mort nu știi,la fel și când ești incapabil.Sunteți penibili cu toții.

vasileschi
vasileschi  •  31 Martie 2015, 14:27

Stai sa vezi Stanciule ce o luati in urmatoarea etapa si in cele ce urmeaza , eu cred ca in fiecare din aceste meciuri dinamo va primi cel putin trei goluri , ce ziceti microbistilor ? si nu uitati asta o zice un dinamovist .

i.am.valahu
i.am.valahu  •  31 Martie 2015, 11:44

cam pacalici stanciu asta ...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează