SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI

Urmează ”Mini Serena” » Test dificil pentru Simona Halep înaintea confruntării cu liderul mondial

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 31 martie 2015 06:06

Simona Halep continuă parcursul de excepţie din Statele Unite. După trofeul cucerit la Indian Wells, românca s-a calificat în această dimineaţă în faza sferturilor la Miami.

Următoarea adversară a numărului trei mondial va fi Sloane Stephens, 22 de ani, una dintre speranţele tenisului american. Explozia din 2013 a celei văzute drept urmaşa Serenei Williams s-a lăsat fără urmări prea mari. Ca urmare a unor evoluţii încîntătoare, Stephens a urcat în acel an pînă pe locul 11 în ierarhia WTA şi s-a oprit abia în semifinale la Australian Open şi sferturi la Wimbledon.

Îşi reintră în ritm
Ascensiunea s-a oprit însă, iar jocul a început să scîrţie. Loviturile puternice şi o capacitate senzaţională la efort sînt marile atuuri ale lui Stephens. Inutile însă în momentul în care această renunţă să mai lupte în momentul în care începe să scape din mînă un meci.

După un start ratat de sezon, Stephens a ieşit din Top 40. A dat ceva semne de revenire la Indian Wells, unde a ajuns pînă în optimi, eliminată în trei seturi de Serena Williams.

Halep nu e încă la 100%
Chiar dacă ar putea părea un meci uşor pentru jucătoarea noastră, lucrurile stau cu totul altfel. În ciuda triumfului de la Indian Wells, evoluţia Simonei oscilează de la meci la meci. Spre deosebire de Stephens însă, românca are o motivaţie ieşită din comun, iar ambiţia ei continuă să fie răsplătită şi atunci cînd nu se află la cel mai înalt nivel.

Simona a mai avut-o ca adversară pe Sloane în patru rînduri pînă în momentul de faţă, scorul fiind 2-2. Toate partidele au fost cîştigate clar, în două seturi, româncă impunîndu-se pe zgură, în timp ce Stephens a cîştigat confruntările pe hard. În cazul unei victorii, Halep va evolua în semifinale cu învingătoarea dintre Serena Williams şi Sabine Lisicki.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
merace
merace  •  31 Martie 2015, 15:06

MiniSerena?! A fost o vreme cand parea ca Sloane Stephens va fi o noua stea americana ca Serena, dar inca nu a confirmat asta. Are 22 ani si doar 1 titlu ITF castigat, iar in Slamuri a ajuns doar o data in semifinale in 2013, in Australia. La 22 ani, Serena avea deja cateva Slamuri castigate. Sloane a urcat pe locul 11 WTA in octombrie 2013, dar intre timp a tot coborat si acum e doar a 7-a jucatoare a SUA in clasamentul WTA. Dar e tanara si poate sa urce iar. Sa vedem...

l337_owner
l337_owner  •  31 Martie 2015, 12:48
Postat de daniels7714 pe 31 Martie 2015, 11:30

daca jucai la pariuri pe adversarele Simonei , pe care tu de fiecare data le vedeai castigatoare , erai RUINAT !

Inca il mai bagati in seama pe eugen asta? Si cea mai imbecila maimuta s-ar fi lamurit ca n-are dreptate de atunci. Cred ca o face intentionat.

catalynn
catalynn  •  31 Martie 2015, 11:41
Postat de eugen76_pan pe 31 Martie 2015, 11:20

o omoaraASTA pe albaneza pe teren rapid.

Mda, si Marmota învelea ciocolata ... Se întreba cineva mai devreme de ce o urasc unii romani pe Simona. Desigur sunt câțiva care au probleme grave la cap, însă in general, mai ales pe forumuri, admistratorii bagă tot felul de comentarii contra curentului pt a genera trafic, si implicit încasări.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează