SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI

Prima reacţie a Simonei Halep după calificarea în sferturi la Miami: ”Eram foarte nervoasă”

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 31 martie 2015 06:36

Simona Halep, numărul 3 WTA, a vorbit despre victoria cu Flavia Pennetta, 6-3, 7-5, care i-a asigurat calificarea în sferturi la turneul din Miami.
”A fost un meci dificil, pentru că Flavia e o jucătoare extraordinară. Eram foarte nervoasă în setul doi şi a trebuit să mă calmez. Mi-am revenit, am fost mult mai agresivă şi am reuşit să cîştig.

Îmi aduc aminte de un meci cu Pennetta la US Open, în optimi. Am fost dezamăgită să pierd în faţa ei. Atunci jucam foarte mult în spatele terenului, acum sînt mult mai agresivă şi am mai multă încredere în mine”, a spus Simona Halep.

Partida la care face referire Simona a avut loc în 2013 şi a fost cîştigată de Pennetta cu scorul de 6-2, 7-6(3).

Citeşte şi: Ce victorie! Simona Halep se califică în ”sferturi” la Miami după un meci senzaţional cu Flavia Pennetta

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
plischi
plischi  •  31 Martie 2015, 07:01

daca esti nervoasa, iti versi nervii pe adversare, trimitandu-le mingi imposibil de returnat, ce metoda mai buna crezi ca exista ca sa scapi de starea de nervozitate?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează