INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BUNDESLIGA

Alex Maxim vorbeşte despre situaţia de la Stuttgart: "Trăim la intensitate maximă! Jucăm cu stres"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 31 martie 2015 12:48

Stuttgart se află pe ultimul loc în Bundesliga, cu opt etape înainte de finalul campionatului, iar Alex Maxim a vorbit despre situaţia echipei.

"Trăim la intensitate maximă. Poate acesta este motivul pentru care evoluţiile noastre nu sînt la cel mai înalt nivel. Jucăm cu stres şi nimeni nu vrea să facă greşeli. Sînt convins că putem să ne salvăm.

Ultimul meci ne-a dat moral şi încredere. Sîntem într-un moment dificil şi trebuie să îl tratăm ca atare. Cel mai important este să cîştigăm cît mai multe meciuri, pentru fiecare punct este vital pentru noi", a spus Maxim la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cainelup
cainelup  •  31 Martie 2015, 15:14

Sunt curioa cu ce moral te-ai intors dupa meciul cu Feroe, in care ai foast un mare 0-ZERO-barat !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează